Το Μάρτιο που διανύουμε το TV WAR, η τηλεοπτική εκπομπή του METAL HAMMER και του MAD TV, την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χάκος Περβανίδης, συμπληρώνει 15 χρόνια πορείας κατά την οποία βάζει κάθε βδομάδα μέσα στα σπίτια μας, την καλύτερη μουσική που υπάρχει για εμάς.


Τα γενέθλια για τα 15 χρόνια του TV WAR, θα τα γιορτάσουμε σε ένα μεγάλο metal party που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Απριλίου στο Remedy Live Club (Κουντουριώτου 9, Νέο Ηράκλειο) όπου όλοι οι φίλοι της εκπομπής είναι καλεσμένοι.

        
Με αφορμή τα γενέθλια του TV WAR, ζητήσαμε από τον Διευθυντή Σύνταξης του METAL HAMMER, τον Κώστα Χρονόπουλο, το δικό του σχόλιο:


« Όλοι στο έντυπο έχουμε μεγάλη χαρά για την συμπλήρωση 15 χρόνων της εκπομπής. Όταν ξεκινούσε είχαμε θέσει δύο στόχους: Πρώτον να βάλουμε το σύνολο του heavy metal μέσα στα σπίτια ακόμα περισσότερων ανθρώπων και δεύτερον η πολύπλευρη ύλη κάθε τεύχους του METAL HAMMER, να φιλοξενηθεί στις τηλεοπτικές οθόνες.


Αυτοί οι στόχοι μέσα στην πολύχρονη διαδρομή του TV WAR, έχουν εκπληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Τι χρειάστηκε για να συμβεί αυτό; Ο διαρκής κόπος και το τεράστιο κουράγιο του Χάκου Περβανίδη αλλά και η μεγάλη εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι άνθρωποι του καναλιού.

 
Για το Χάκο δεν χρειάζεται να πω πολλά, γιατί μιλάει η άριστη δουλειά του κάθε βδομάδα στις οθόνες μας. Τότε, στην αρχή, ουσιαστικά φορτώσαμε σε έναν άνθρωπο του γραπτού λόγου, σε έναν συντάκτη του περιοδικού, την τεράστια ευθύνη να μας εκπροσωπήσει όλους μας στο METAL HAMMER σε ένα ξένο, άγνωστο και εντελώς διαφορετικό Μέσο και παρά τις αρχικές έντονες αντιρρήσεις του (κομψά το λέω… με πολύ ζόρι τον στείλαμε στα δοκιμαστικά του καναλιού) τα κατάφερε δείχνοντας απόλυτη συνέπεια και εργατικότητα στο δύσκολο ρόλο του.


Όσο για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του MAD TV που ανέφερα, κοντολογίς αποδεικνύεται από την ίδια την ύπαρξη της εκπομπής αυτά τα 15 χρόνια αλλά και από το γεγονός ότι ουδέποτε προσπάθησαν άμεσα ή έμμεσα να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της, παρεμβαίνοντας στο τι θα παιχτεί και τι όχι.


Οι θερμές ευχές όλων της ομάδας του METAL HAMMER συνοδεύουν την εκπομπή που θεμελίωσε τη metal μουσική στην ελληνική τηλεόραση.
Χρόνια πολλά TV WAR!».


Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σχόλια και τις ευχές μουσικών και συγκροτημάτων για το TV WAR.

comments