Paradise Lost εμφανίζονται απόψε στο Fuzz της Αθήνας προωθώντας το φετινό LP "The Plague Within", ενώ χθες εμφανίστηκαν στην Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί και το live album/ DVD "Symphony for the Lost" απ' όπου βλέπουμε ένα ακόμα απόσπασμα, αυτή τη φορά για το ακυκλοφόρητο τότε "Victim of the Past", το οποίο αργότερα μπήκε στο "The Plague Within".

Oι πατέρες του gothic metal Paradise Lost παρουσίασαν έναν ειδικό set στις 20 Σεπτεμβρίου 2014 στο Plovdiv της Βουλγαρίας με τη ξακουστή Φιλαρμονική Ορχήστρα της πόλης παίζοντας κάποια κομμάτια τους προσαρμοσμένα με κλασικά όργανα.

Υπεύθυνος της ορχήστρας ήταν ο μαέστρος Levon Manukyan ο οποίος όχι μόνο έχει γράψει το πρώτο metal μπαλέτο, αλλά έχει διασκευάσει με κλασικά όργανα ονόματα όπως οι Kiss, Judas Priest, Alice Cooper, Dream Theater, Led Zeppelin, κ.ά., και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Tarja Turunen των Nightwish.

Το "Symphony of the Lost" είναι διαθέσιμο σε διπλό CD και DVD, όπως και σε περιορισμένο διπλό βινύλιο μαζί με το DVD, έχοντας 16σελιδο booklet και υπογεγραμμένη κάρτα.

Tracklisting:

CD One (με ορχήστρα):

01. Tragic Idol
02. Last Regret
03. Your Own Reality
04. Over the Madness
05. Joys of Emptiness
06. Victim of the Past
07. Soul Courageous
08. Gothic

CD Two (χωρίς ορχήστρα):

01. The Enemy
02. Erased
03. Isolate
04. Faith Divides Us, Death Unites Us
05. As I Die
06. One Second
07. True Belief
08. Say Just Words
09. The Last Time

DVD

* Πρώτο Μέρος (με ορχήστρα): 41:16
* Δεύτερο Μέρος (χωρίς ορχήστρα): 41:29
* Documentary: 26:17

Oι Paradise Lost, με αφορμή το νέο DVD και την επικείμενή τους εμφάνιση, μιλούν στο METAL HAMMER Νοεμβρίου, κοσμούν το εξώφυλλο με γκραβούρα από τον «Χαμένο Παράδεισο» του Gustave Dore, ενώ παρουσιάζουμε και το ολοκαίνουργιο DVD στις δισκοκριτικές.

 

comments