Το δεύτερο album με τίτλο "Cannibalism" των Necrorgasm κυκλοφορεί σε λίγο καιρό, από τη νέα τους δισκογραφική, την Ablaze Productions. Οι ευγενείς αυτοί κάφροι προκειμένου να μας συστηθούν, απαντούν σε κάποιες βασικές ερωτήσεις για το Band of the Week του METAL HAMMER, ενώ παρακολουθούμε και το lyric video τους για το τραγούδι με τον «γλυκανάλατο» τίτλο "Double Rape Penetration".

To πρώτο σας album κυκλοφόρησε το 2008 και 3 χρόνια μετά κάνατε ένα split με άλλες τρεις μπάντες του ελληνικού death και grind. Ποιοι οι λόγοι που παίρνουν τόσο καιρό οι κυκλοφορίες σας;

Κύριος λόγος είναι ότι οι Necrorgasm δεν μας εξασφαλίζουν τα προς το ζην. Ο καθένας μας στην καθημερινότητα του πρέπει να ασχοληθεί και με την δουλειά του, επομένως δεν μένει πάντα ο απαραίτητος χρόνος για το συγκρότημα. Επίσης, δυστυχώς, ζούμε σε διαφορετικές πόλεις γεγονός που μας δυσκολεύει λιγάκι στο να δουλέψουμε όσο ομαδικά θα θέλαμε και να ετοιμάζουμε υλικό με τους ρυθμούς που θα θέλαμε. Δεσμευόμαστε όμως πως θα είμαστε γρηγορότεροι την επόμενη φορά!

Σύντομα θα έχουμε το καινούργιο album “Cannibalism”. Πείτε μας για τη νέα σας συνεργασία με την Ablaze Productions, με τον Γιάννη “RemedyArt” Νάκο για το εξώφυλλο, αλλά και ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το νέο αυτό δίσκο.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της μίξης – παραγωγής του “Cannibalism”, από τον παραγωγό και φίλο μας “Ogrego” (http://www.ogregomixmaster.net), αποφασίσαμε αυτή τη φορά να στραφούμε προς κάποια εταιρία για την κυκλοφορία του album. Ήρθαμε σε επαφή με αρκετά labels και καταλήξαμε στην Ablaze (http://ablazeprods.weebly.com/λόγω του ότι είχαμε καλύτερο deal όσον αφορά στη συνεργασία μας και επίσης λόγω της άμεσης απάντησης που είχαμε από τον ιδιοκτήτη και έλεγε "YOUR MUSIC IS KILLER!!!". Μεγάλος αλήτης γενικά ο τύπος! χαχαχα! Καλύτερα να συνεργαστούμε με κάποιον που γουστάρει τη μουσική μας πολύ και αγαπάει αυτό το είδος! Με τον Γιάννη (frontman των Mortal Torment) γνωριζόμαστε χρόνια, έχουμε παίξει με τους Mortal Torment ως support μπάντες στους Decapitated, και έχει τραγουδήσει σ' ένα live μας που είχαμε πρόβλημα με τα φωνητικά στην Καβάλα. Μας αρέσει η δουλειά του και έτσι ανέλαβε το artwork του CD και το lyric video “Double Rape Penetration”. Όσοι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να τσεκάρετε την διεύθυνση : https://www.facebook.com/RemedyArtDesign. Οι προσδοκίες για το νέο άλμπουμ είναι απλές! Να το ακούσει ο κόσμος και να γουστάρει!

Αν κρίνω από τις πληροφορίες σας στο Facebook, δίνεται ως τωρινά locations της μπάντας Κομοτηνή, Αθήνα και Καβάλα. Είστε όλοι διασκορπισμένοι μόνιμα στις συγκεκριμένες πόλεις; Αν ναι, πώς οργανώνεστε για πρόβες, live, ηχογραφήσεις, κλπ; Επίσης, πώς είναι η ζωή για έναν metal οπαδό και μουσικό αυτή την εποχή στην επαρχία;

Όπως αναφέραμε και πριν δυστυχώς ζούμε μόνιμα σε διαφορετικές πόλεις. Ο Μάριος (φωνή) είναι από Αθήνα, οι Κώστας (τύμπανα) και Σάββας (μπάσο) είναι από Χρυσούπολη Καβάλας και ο Γιάννης (κιθάρες) από Κομοτηνή. Οι πρόβες γίνονται σ' ένα studio που έχουμε στην Χρυσούπολη, κι ο Μάριος κατευθείαν στα live… χαχα! Πάλι καλά που υπάρχει το internet και μπορούμε και συνεννοούμαστε. Ηχογραφήσεις ο καθένας στο χώρο του και όλα στέλνονται μέσω internet. Δυσκολότερη η διαδικασία αλλά με λίγη όρεξη όλα γίνονται όσο αντίξοες και να είναι οι συνθήκες. Σίγουρα στην επαρχία δεν έχεις τις επιλογές μιας μεγάλης πόλης όπως μαγαζιά, δισκάδικα, αρκετούς μουσικούς για να μιλήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις. Αλλά και πάλι με λίγη όρεξη όλα κυλάνε καλά.

Κάνατε αρκετές αλλαγές μελών τα τελευταία χρόνια; Αν ναι, πόσο διαφορετικοί είναι οι Necrorgasm στην επικείμενο τους δίσκο σε σχέση με την εικόνα που έχει κάποιος από τις τελευταίες σας ηχογραφήσεις;

Στο παρελθόν έγιναν αρκετές αλλαγές μελών, μέχρι και «πάγκο» είχαμε… χαχα! Όμως τα τελευταία 5 χρόνια, η σύνθεση της μπάντας είναι σταθερή. Το "Cannibalism" σε σχέση με παλιότερες δουλείες είναι μάλλον πιο τεχνικό, πιο ώριμο στις συνθέσεις και στον ήχο διατηρώντας πάντα την απαραίτητη «σαπίλα»! Άλλωστε μουσικά έχει γραφτεί από τους ίδιους ανθρώπους, καθότι υπάρχουν και κάποια riffs και ιδέες παλιότερων μελών και φίλων, όπως ο Χρήστος (ο προηγούμενος τραγουδιστής) και ο Κώστας (κιθάρα).

Ποιος θα ήταν ο πιο άρρωστος τρόπος για να σκοτώσεις κάποιον και με ποιο τραγούδι σας ως soundtrack;

Να κάνεις ένεση σε μία έγκυο με υπερβολική δόση τύφου και να παίζει το "Typhus". Ύστερα να περιμένεις να αρρωστήσει για τα καλά και να βιάσεις αυτήν και το έμβρυο μέχρι θανάτου ακούγοντας το "Double Rape Penetration"… κολλάς κι εσύ, αρρωσταίνεις και γεια χαρά! χοχοχο!

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ

comments