Πίνουν πολύ και είναι επικίνδυνοι. Λατρεύουν τον Σατανά, το αλκοόλ, τα b- movies, τους Venom και τις άσχημες γυναίκες. Ένας προς έναν, έχουν και τον πρότερο βίο που το αποδεικνύει. Γελάστηκες αν νόμιζες ότι τους ξέφυγες στα τέλη των '90s. Είναι οι Chainsaw και παίζουν το πιο απειλητικό, αλλά και διασκεδαστικό thrash που θ' ακούσεις από ελληνικό σχήμα τον τελευταίο καιρό.

 Οι Έλληνες Chainsaw ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους που θα φέρει τον τίτλο "Hill of Crosses" κι αναμένεται προς τα τέλη Ιανουαρίου από την Hell's Fire αποκλειστικά σε βινύλιο (350 αριθμημένα αντίτυπα), ενώ το trio βρίσκεται σε συζητήσεις για την κοπή και σε CD από άλλη εταιρία.

Oι ηχογραφήσεις, η μίξη και το mastering έγιναν στα Clepsydra Recordings από τον Pano Misdeal (No Flame Candle), εκτός από τα τύμπανα που
ηχογραφήθηκαν στα Entasis Studio από τον Νίκο Παπακώστα (Convixion, Strikelight).

Tracklisting:

1.Rabid
2.Maniac
3.Cannibal's Ballad
4.Born with Horns
5.Night of the Satanist
6.Whiskey Time (διασκευή σε Bulldozer)
7.Torture Canyon
8.Voodoo Curse
9.Necropervert
10.Hill of Crosses

Chainsaw δημιουργηθηκαν το 1997 σαν one man's band κι ένα χρόνο αργοτερα ηχογραφήθηκαν 2 rehearsal tapes με διασκευές αλλα και αυθεντικές συνθέσεις. Και κάπου εκεί η ιδέα για την μπάντα μπήκε στον πάγο... Το 2013 ξανά σαν one man's band ηχογραφήθηκε το demo ΕΡ "Fuck the Church" και φέτος το Νοέμβρη ηχογραφήθηκε, με full line- up πλέον, το ντεμπούτο των Chainsaw με τιτλο "Hill of Crosses" που περιέχει κομμάτια από το 1997, αλλά και κάποια μεταγενέστερα.

Το line up της μπαντας ειναι:
Decapitator (Nightbreed) - φωνητικά, κιθάρες
Witchkiller (Steamroller Assault, Vomit Bitch) - μπάσο
Nuctemeron (Overkast, Embrace of Thorns, Sacral Rage, Necrovorous) - τύμπανα

Προτείνεται για τους οπαδούς των Venom, Gehennah (των Σουηδών), Razor, Bulldozer και Sodom, ενώ ένα βλέφαρο αξίζουν και οι στίχοι του group που βρίσκονται στα κάτωθι videos.

comments