Ως γνωστόν, oι Anthrax δουλεύουν αυτόν το καιρό πάνω στο νέο τους album που αναμένεται το 2015. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Scott Ian αποκάλυψε ότι έχει διευθετήσει να ηχογραφήσουν τα drums στην αίθουσα όπου βρίσκεται ο Σιδηρούς Θρόνος του Westeros, από την υπερεπιτυχημένη σειρά "Game of Thrones".


To studio όπου στεγάζεται ο περίφημος θρόνος με τα σπαθιά βρίσκεται στο Belfast, πρωτεύουσα της Βορείου Ιρλανδίας. Ο ηγέτης των Anthrax είχε έναν γνωστό στο κανάλι ΗΒΟ που γυρίζει την σειρά και μέσω αυτού γνώρισε τον DB Weiss, executive producer του "Games of Thrones", αλλά και φανατικό οπαδό των Νεοϋορκέζων thrashers!

Ο Scott Ian εξέφρασε μεταξύ σοβαρού κι αστείου την επιθυμία να ηχογραφήσουν τα τύμπανα στην αίθουσα του Σιδηρού Θρόνου, φέρνοντας ένα κινητό studio και στήνοντας τα μικρόφωνα και το set των τυμπάνων. Ο Weiss ενθουασιάστηκε με την ιδέα και συμφώνησε στην πραγματοποίηση της τρελής πρότασης του κιθαρίστα.

Τι δηλώνει ο Ian: «Το "GoT" είναι μία από τις πιο metal σειρές της τηλεόρασης. Ένας από τους λόγους είναι ότι πορωμένοι μεταλλάδες όπως ο Weiss βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του!»

Ένα πέρασμα του Scott από το casting της σειράς δεν θα 'ταν κακή ιδέα...

comments