Τους προηγούμενους μήνες, η είδηση ότι ο Malcolm Young αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μείνει εκτός AC/DC για αόριστο διάστημα, σόκαρε τα εκατομμύρια οπαδών των Αυστραλών ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου "The Youngs: The Brothers Who Build AC/DC", Jesse Fink, η επιστροφή του Malcolm στα AC/DC δρώμενα είναι σχεδόν αδύνατη.

Η οικογένεια Young και το συγκρότημα φυλούν τις λεπτομέρειες για την υγεία του ιδρυτή και βασικού συνθέτη των AC/DC, ενώ έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο κιθαρίστας έχει πάθει εγκεφαλικό ή έχει Αλτσχάιμερ ή άνοια ή καρκίνο. Μία πηγή υποστηρίζει ότι ο Malcolm έχει πρόβλημα στο να αναγνωρίσει οικεία πρόσωπα.

Ο Fink μιλώντας σε ραδιόφωνο της Βοστώνης, υπογράμμισε πως η επιστροφή του Malcolm στα του συγκροτήματος είναι δευτερεύουσα όταν προέχει η αποκατάσταση της υγείας του και ότι ο ανιψιός του Malcolm, Stevie Young, που έχει πάρει την θέση τους προορίζεται να κάτσει στους AC/DC για πολύ καιρό ακόμη.

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και ο Malcolm Young να γυρίσει σε μία υγιή ζωή.

Στο METAL HΑΜΜΕR Αυγούστου ασχολούμαστε εκτενώς με την δεκαετία του '90, τα σπουδαία (και μη) έργα της, τα πρόσωπα και τα γεγονότα που την χαρακτήρισαν. Φυσικά, οι AC/DC με τα 2 albums που έκαναν μέσα στην δεκαετία, έχουν τη θέση τους στις σελίδες του συλλεκτικού αυτού αφιερώματος.

comments