Στα πλαισια της επερχόμενης τους συναυλίας των Universe217 το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα) για την παρουσίαση του νέους τους ΕΡ "Εase", η αθηναϊκή μπάντα έδωσε στο ΜΕΤΑL HAMMER την πρώτη προβολή του νέου της video για το "Burden of Evil" από το "Ease".

Eκτός αυτού, μπορείτε να κερδίσετε μία πρόσκληση της συναυλίας και CD της μπάντας. Πιο αναλυτικά:

*2 νικητές κερδίζουν έκαστος CD του "Never" album και πρόσκληση του live
*2 νικητές κερδίζουν έκαστος CD του "Ease" ΕΡ και πρόσκληση του live

Για να κερδίσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοινοποιήσετε στην Facebook σελίδα σας την εν λόγω είδηση από την ιστοσελίδα του METAL HAMMER. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στo Facebook του METAL HAMMER κατόπιν κλήρωσης την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Καθ' όλη την διάρκεια της συναυλίας οι Universe217 θα συνοδεύονται από visuals. Eπίσης, η είσοδος είναι στα 5e και η τιμή της μπύρας μόνο στα 2e.

Aκολουθεί το Δελτίο Τύπου:

UNIVERSE217
“Ease” Release Show

Τριανόν
Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου

Ώρα Έναρξης: 21:30
Τιμή Εισιτηρίου: 5€

Όσοι γνωρίζετε τους Universe217, ξέρετε καλά πως είναι ένα «ανήσυχο» συγκρότημα που δεν επαναπαύεται ποτέ.

Για όσους δεν τους γνωρίζετε, οι Universe217 είναι ένα από τα πιο δραστήρια συγκροτήματα στο χώρο του σκληρού ήχου στην Ελλάδα. Από τότε που σχηματίστηκαν (2005) μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει 3 albums (καθώς και άλλες κυκλοφορίες, όπως ΕΡs και split 7’’ singles) κι έχουν δώσει δεκάδες συναυλίες σε όλη τη χώρα μαζί με άλλες ελληνικές μπάντες αλλά και ως support σε γνωστά ονόματα από το εξωτερικό (Amenra, Anathema, Madder Mortem, Neurosis, OM, Saint Vitus, Samsara Blues Experiment, Scott Kelly, Wovenhand). Η ποιότητα της μουσικής τους, η εμπειρία τους αλλά και η απόδοσή τους επί σκηνής επιβεβαιώνουν τη φήμη που έχουν κερδίσει ως ένα από τα καλύτερα live σχήματα στο χώρο του ελληνικού rock/metal σήμερα.

Το πιο πρόσφατο album της μπάντας τιτλοφορείται “Never” και κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρονιά (2013), λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια τόσο από το κοινό, όσο και από τον μουσικό Τύπο στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όμως, οι Universe217 δεν επαναπαύονται ποτέ… Έτσι, στο διάστημα που μεσολάβησε από την κυκλοφορία του “Never”, το συγκρότημα δεν ασχολήθηκε μόνο με τις ζωντανές του εμφανίσεις αλλά ηχογράφησε κι ένα ακουστικό ΕΡ με τίτλο “Ease”.

Μάλιστα, το “Ease” σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας των Universe217 με τη γνωστή γερμανική εταιρεία Ván Records («έδρα» συγκροτημάτων όπως οι The Devil’s Blood, Year of the Goat, Attic, Castle, Atlantean Kodex, Necros Christos, The Ruins of Beverast, Vanderbuyst κ.α.) η οποία θα το κυκλοφορήσει σε βινύλιο, ενώ θ’ ακολουθήσει η πανευρωπαϊκή κυκλοφορία τού “Never”, επίσης σε βινύλιο.

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, οι Universe217 εμφανίζονται ζωντανά στο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα) όπου θα παρουσιάσουν ολόκληρο το νέο, ακουστικό EP “Ease” καθώς και πιο heavy υλικό από τις υπόλοιπες δουλειές τους, σε ένα χορταστικό live set που θα συνοδεύεται από προβολή visuals και στο οποίο θα ανεβούν στη σκηνή φίλοι του συγκροτήματος ως guests. Σημειώστε, επίσης, ότι τη συγκεκριμένη βραδιά το Τριανόν θα έχει ανοιχτή την οροφή του και πως η τιμή της μπύρας θα είναι μόνο 2€.

UNIVERSE217 Line-up:
Τάνια - φωνή
Μάνος - κιθάρες
Νίκος - μπάσο
Μάνος - τύμπανα

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ:
• “Universe217” - 2007 (full-length CD - Duplicate Records / επανακυκλοφόρησε από την Burning World Records)
• “II” - 2009 (CD EP – κυκλοφόρησε ως free premium CD μαζί με το περιοδικό Metal Hammer Greece)
• Split w/ Lucky Funeral - 2009 (split 7’’ single – CTS Productions)
• “Familiar Places” - 2011 (full-length CD – Venerate Industries)
• “Never” - 2013 (full-length CD – independent, vinyl LP – CTS Productions)
• “Intercourse”, Split w/ SuperPuma – 2013 (split 7’’ single – independent)
• “Ease” - 2014 (vinyl EP – Ván Records)

OFFICIAL BAND LINKS:

Facebook
https://www.facebook.com/pages/Universe217/128661547232566?ref=ts&fref=ts

Bandcamp
http://universe217.bandcamp.com/

YouTube Channel
http://www.youtube.com/user/Universe217band?feature=playlist

Δείτε εδώ για πρώτη φορά το νέο video "Burden of Evil":

comments