Πέντε πολλά υποσχόμενες ελληνικές μπάντες πρόκειται να εμφανιστούν στην ιστορική σκηνή του An club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα) τη Κυριακή 12 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τους Postraumatic, Sarcastic Obedience, Plague, Skull Koraptor και Amken. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ (πόρτες 19:00, έναρξη 19:30).

Aκολουθεί Δελτίο Τύπου:

POSTRAUMATIC

https://www.facebook.com/Postraumatic

Ιδρύθηκαν χωρίς όνομα στα τέλη του 2008 και έγιναν ενεργοί στις αρχές του 2009 παίζοντας ένα σχετικά τεχνικό και μελωδικό thrash metal.Μετά από αλλαγές μελών και εισχώρηση νέων επιρροών κατέληξαν ως μια industrial/thrash/crust band.To καλοκαίρι του 2011 στα πλαίσια του MANIFESTO FESTIVAL κυκλοφόρησε το ” Industries of Suffering” EP.Με νέο line up η band συνεχίζει με κάποια lives για έναν ακόμα χρόνο και ξεκινάει τις ηχογραφήσεις του πρώτου full length με τίτλο “The Script” ο οποίος θα περιέχει 10 νέα κομμάτια και μια νέα μίξη του πρώτου EP ως bonus.Στιχουργικά οι PosTraumaTiC καταπιάνονται με τον ανθρώπινο πόνο, σωματικό η ψυχικό, τις επίπονες εμπειρίες και τους βασανισμούς στις πρώτες δουλειές τους ενώ το “The Script” είναι ένα album βασισμένο στην μαζική χειραγώγηση και το συμπεριφορισμό από διάφορες οπτικές γωνίες περιγράφοντας διαφορετικούς τύπους ανθρώπων στην σύγχρονη κοινωνία.

https://www.youtube.com/user/PostraumaticChannel
https://www.youtube.com/watch?v=g1lfd3dgnWM
https://www.youtube.com/watch?v=DJO9_sVEIWs&list=UUnIhAp903i1nbwKz_S-agzw&index=5

SARCASTIC OBEDIENCE

https://www.facebook.com/pages/Sarcastic-Obedience

Ιδρύθηκαν το 2009 από τον Κώστα και τον Πάνο στο είδος του thrash/death με το όνομα Prophecy Of Death. Έχουν ενα ΕΡ με τίτλο "Internal Disturbance" στο ενεργητικό τους. Ως Sarcastic Obedience συνεχίζουν με σταθερό line-up και με νέα επερχόμενη δουλειά σε πιο old school death metal ύφος.

PLAGUE

https://www.facebook.com/plaguegreece

Οι Plague δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο του 2011 από τους Αποστόλη Κυριαζή (κιθάρες), Νίκο Κώνστα (κιθάρες, φωνή), Γιώργο Καραμπέρη (τύμπανα) και Χρήστο Βαχλιώτη (μπάσο). Το 2012 ο Σπύρος Φόφολος αντικαθιστά τον τελευταίο στο μπάσο και έτσι ηχογραφούν το πρώτο τους promo υπό τον τίτλο "Abyssdiver" στα αθηναϊκά Matrix Studios σε παραγωγή, μίξη και mastering από τον Δημήτρη Μισυρλή. Τον Ιανουάριο του 2014 οι Plague υποχράφουν στην ρωσσική Anopsys η οποία και έχει διαθέσιμο το promo από τις 10 Μαρτίου. Κάπου τότε, ο Σπύρος αντικαθίσταται στο μπάσο από τον Γιώργο Κατσάνο και το σχήμα υπογράφει στην Dark Blasphemies Records από την Ισπανία. Έκτοτε οι Plague ετοιμάζουν το πρώτο τους album το οποίο πρόκειται να ηχογραφηθεί στα τέλη του 2014.

SKULL KORAPTOR

https://www.facebook.com/pages/Skull-Koraptor

Οι Skull Koraptor ξεκίνησαν στα μέσα του 2012. Κάνοντας αρκετές live εμφανίσεις και με μόνιμο line-up έβγαλαν το EP τους με τίτλο ''Dead Ahead'' και είναι έτοιμοι για ένα δυναμικό live στο An Club.

AMKEN

https://www.facebook.com/amkenthrash

Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να αλυσοδέσουν ζόμπυ σαν κατοικίδιά τους και να γυρίσουν και κλιπ γι'αυτό! Γρήγορο old-school αμερικάνικο thrash συνδυασμένο με αυτό το διαβόητο γερμανικό κοπάνημα από τους τέσσερις τρελούς τύπους των ΑΜΚΕΝ. Ενεργοί από τον Σεπτέμβριο του 2011, έχουν παίξει ζωντανά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κεφαλλονιά, ενώ αυτή τη στιγμή είναι έτοιμοι να "απελευθερώσουν" το ντεμπούτο τους με τίτλο "Adrenaline Shot".

Είσοδος 5 ευρώ

Πόρτες 7.00 - Έναρξη 7.30

comments