Ο Κerry King σε πρόσφατη συνέντευξη του παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για το νέο album των Slayer, καθώς οι fans πιστεύει ότι θα εκτιμήσουν τα παραδοσιακά Slayer στοιχεία που θα βρουν σ' αυτό. Υπενθυμίζουμε πως είναι το πρώτο τους χωρίς τον συνιδρητή, βασικό συνθέτη και κιθαρίστα τους, Jeff Hanneman, που απεβίωσε πέρυσι.

Oι δηλώσεις του κιθαρίστα: «Όταν βγει το album θα είναι περίπου έξι χρόνια μετά το προηγούμενο. Στις συναυλίες πρέπει να παίζεις τα παλιά, αλλά και σίγουρα κάτι νεότερο. Το διασκεδάζω αυτό. Επίσης έχει ενδιαφέρον να έχεις καινούργιο υλικό για να παίξεις live, γιατί, ξέρεις, σε κάποια φάση κουράζεσαι να παίζεις τα ίδια παλιά ξανά και ξανά. Αλλά έχουμε παίξει το "Raining Blood" και το "Angel of Death" σε κάθε μας συναυλία από το 1986 μέχρι σήμερα. Θέλω να πω, είναι κάποια που θα σταματήσεις να παίζεις όταν σταματήσεις να παίζεις οριστικά και κάποια που λες "ας το βάλω στην άκρη για τέσσερα χρονάκια". Οπότε, τώρα θα έχουμε 10 με 12 επιπλέον τίτλους για να επιλέξουμε.»

Τι απάντησε ο Kerry για το αν υπήρχε κάποια πίεση για νέο δίσκο: «Yπάρχει περισσότερη κουβέντα για πίεση σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Γράφω μουσική για πάνω από 30 χρόνια. Οπότε ξέρεις ότι είναι μέρος της δουλειάς σου, ως είθισται. Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να βγάλεις νέα μουσική. Οι οπαδοί θα βρουν γρήγορο υλικό, heavy υλικό, αλλά και τρομακτικό υλικό. Ό,τι σ' άρεσε στους Slayer όλα αυτά τα χρόνια, είναι εκεί.»

Υπενθυμίζουμε πως παραγωγός του album είναι ο Terry Date (Pantera, Soundgarden, White Zombie, Prong, Soulfly, Liege Lord, Fifth Angel). Εδώ, το πρώτο δείγμα από το επικείμενο album των Σφαγέων:

comments