Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του, το πολυσυζητημένο documentary που επικεντρωνόταν σε μία πολύ δύσκολη περίοδο των Metallica, το "Some Kind of Monster", επανακυκλοφορεί σε διπλό Blu-Ray στις 24 Νοεμβρίου. Σε χθεσινή ραφιοφωνική του συνέντευξη, ο James Hetfield μίλησε για τα σημερινά συναισθήματα του σχετικά με το film...

«Mέχρι σήμερα, είναι δύσκολο να το δω. Να ακούς τον εαυτό σου και να κοιτάς στον καθρέφτη αυτό που βλέπουν οι υπόλοιποι. Ειδικά σε σημεία όπου οι σκηνοθέτες μάς έκαναν να ξεχάσουμε εντελώς ότι κάνουμε γύρισμα και ήμασταν απόλυτα οι εαυτοί μας. Πολλές φορές δεν είμαι άνετος με τον εαυτό μου και με το να με βλέπω μέσα σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά, ξέρεις, έμαθα πολλά για το τι δεν μ'αρέσει σ' εμένα. Κάτι το οποίο είναι καλό. Ήταν ένας καλός καθρέφτης. Το ίδιο πιστεύω και για τους υπόλοιπους που εμφανίζονται στο "Some Kind of Monster"

Το δεύτερο δισκάκι της επανακυκλοφορίας θα περιλαμβάνει το "Metallica: This Monster Lives", ένα 25λεπτο video που γυρίστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Toronto για την προβολή της ταινίας "Metallica: Through the Never" και εκεί υπάρχουν νέες συνεντεύξεις τόσο με τη μπάντα όσο και με τους σκηνοθέτες του film, Joe Berlinger και Bruce Sinofsky, κοιτάζοντας 10 χρόνια πίσω στο "Some Kind of Monster".

To documentary έχει κερδίσει το βραβείο Independent Spirit Award.

 

comments