Σε πρόσφατη συνέντευξη του, o Ozzy Osbourne επαλήθευσε ότι οι Black Sabbath θα κάνουν νέο album το 2015 και την αντίστοιχη περιοδεία, η οποία δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία τους.

«Δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει πράγματα με την solo μπάντα μου και την επόμενη μέρα θα κάνω με τους Black Sabbath. Eίναι too much. Η δισκογραφική μας εταιρία μάς ρώτησε αν μπορούμε να γράψουμε ένα ακόμα album, κι έτσι να κάνουμε ένα τελευταίο tour ώστε να διαλύσουμε αξιοπρεπώς κι μετά να ξαναβάλω μπρος την solo μπάντα μου. Γι' αυτό και αυτή την εποχή κυκλοφορώ την συλλογή μου "Memoirs of a Madman", για να δείξω ότι είμαι ακόμα ενεργός ως solo καλλιτέχνης.»

Όταν ρωτήθηκε αν έχει ετοιμάσει κάποιο υλικό για το επόμενο Sabbath LP, o Double O αποκρίθηκε: «Όχι, αν και έστειλα μήνυμα χθες στον Tony Iommi να μου δώσει ό,τι ιδέα έχει στην άκρη για να την επεξεργαστώ.»

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, το έδωσε στην συνέχεια: «Aν αυτός ο δίσκος και η περιοδεία είναι τα τελευταία πράγματα που θα κάνουν οι Black Sabbath, η πορεία μας θα λήξει με μία όμορφη νότα, όπως της αξίζει. Όχι όπως τότε το 1979 που έφυγα κακήν κακώς και όλοι μας ήμασταν στην χειρότερη μας φάση. Το μόνο που με στεναχωρεί τώρα είναι η απουσία του Bill Ward. Πραγματικά, ελπίζω να βρεθεί στην κατάλληλη φόρμα για να μας ακολουθήσει. Ένα από τα πράγματα που με κάνουν περήφανο στην ζωή μου είναι ότι οι Black Sabbath δεν ήταν ένα συγκρότημα που έστησε κάποια κολοσσιαία δισκογραφική εταιρία στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη. Ήμασταν 4 παιδιά από την επαρχία που είχαμε ένα όραμα και δουλέψαμε σκληρά από την αρχή. Ποιος θα το περίμενε ότι θα χτυπάγαμε την κορυφή των αμερικάνικων charts 45 χρόνια μετά;»

comments