Οι Planet of Zeus αυτόν το Νοέμβριο θα είναι οι επικεφαλείς της περιοδείας Lords of the Riff 2 - Unleashed by the Kraken που διοργανώνουν τα μεγάλα βρετανικά περιοδικά Metal Hammer και Classic Rock σε Αγγλία και Σκωτία, μαζί με τους Kyng και Lionize.

Οι Αθηναίοι heavy rockers αντικατέστησαν αστραπιαία και μία εβδομάδα πριν το tour τους Αμερικανούς Anti-Mortem οι οποίοι ανακοίνωσαν την διάλυση τους. Η περιοδεία περιλαμβάνει 11 εμφανίσεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ:

Στο Metal Hammer Οκτωβρίου θα βρείτε το CD "Landing on the Dark Side of the Moon" όπου σημαντικοί Έλληνες καλλιτέχνες στον χώρο του hard rock και heavy metal διασκευάζουν το αριστούργημα των Pink Floyd από την αρχή μέχρι το τέλος του. Στο "Money" ακούμε την ερμηνεία του Mπάμπη των Planet of Zeus, μαζί με τους Γιώργο Κόλλια (τύμπανα - Nile), Ανδρέα Λάγιο (μπάσο - Nightstalker), Τόλη Μότσιο (lead κιθάρες - Nightstalker), Γιάννη Τσάκωνα (σαξόφωνο - The Great Gig) και Διονύση Χριστοδουλάτο (πλήκτρα, ρυθμική κιθάρα, παραγωγή, μίξη, mastering - Sorrowful Angels).


 

comments