Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του, ο riffmaster των Black Sabbath, Tony Iommi, βρίσκεται στο studio αυτή την εποχή δοκιμάζοντας ιδέες για το επόμενο album των Sabs, αλλά και για την σύνθεση του soundtrack επεισοδίου της γνωστής τηλεοπτικής σειράς των ΗΠΑ, "CSI".

«Πολλοί με ρωτούν τι κάνω αυτή την εποχή. Λοιπόν, έχω επιστρέψει στο studio έχοντας ξεκουραστεί από τις συνεχείς περιοδείες. Γράφω... Kυρίως ρίχνω στο τραπέζι ιδέες, πάρα συνθέτω ολόκληρα τραγούδια.»

«Μ'αρέσει να δημιουργώ μουσική για όλων των ειδών τις διαθέσεις και μετά κοιτάζω πού μπορώ να χρησιμοποιήσω τι. 'Ενα νέο κομμάτι που ετοίμασα θα παιχτεί στις 2 Νοεμβρίου στην σειρά "CSI"

«Με ρώτησαν αν θα μ' ενδιέφερε κάτι τέτοιο, οπότε έριξα μία ματιά στο γυρισμένο υλικό και σκέφτηκα κάτι που όπως φάνηκε τούς έκανε. Δεν είναι κάτι μεγάλο, αλλά ήταν κάτι το διαφορετικό να δουλεύεις με εικόνες αντί με σκέτη μουσική. Είναι κάτι που θα μ' άρεσε να ξανακάνω στο μέλλον.»

Υπενθυμίζουμε πως το "Dear Father" από το τελευταίο album των Black Sabbath "13" ακούστηκε σε περσινό επεισόδιο του "CSI: Crime Scene Investigation". Επιπροσθέτως, οι Sabs πραγματοποίησαν μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στην σειρά παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ένα μέρος του "The End of the Beginning" από τον ίδιο δίσκο.

comments