Η γνωστότερη metal μπάντα από το Ταϊβάν, οι Chthonic, γυρίζουν αυτή την εποχή μία κωμική περιπέτεια και στο casting συναντούμε και τον frontman των Lamb of God, Randy Blythe!

Τι έγραψε ο Αμερικανός performer στον Instagram λογαριασμό του: «Oι Chthonic είναι από το Ταϊβάν και είμαστε καλοί φίλοι από τότε που παίξαμε αμφότεροι στο Ozzfest του 2007. Πριν 3 χρόνια με φώναξαν στη πατρίδα τους για να συμμετάσχω σε μία πολύ ιδιαίτερη συναυλία που διοργάνωσαν σ' έναν αρχαίο χώρο στα βουνά του Ταϊβάν, και μετά απόλαυσα εκεί 2 εβδομάδες διακοπών με τη γυναίκα μου. Πρόκειται για ένα υπέροχο νησί, ένα από τα κρυμμένα διαμάντια της Ασίας. Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω. Στις αρχές του έτους, ο Freddy που τραγουδάει στους Chthonic με ρώτησε αν θέλω να συμμετάσχω σε μία ταινία που ετοιμάζουν και χωρίς να το σκεφτώ πολύ απάντησα θετικά. Οπότε, πέταξα από την Ιαπωνία όπου παίζαμε στο Knotfest και έχουμε γύρισμα σήμερα (19/11).»

«Η ταινία υποτίθεται πως είναι μία κωμωδία με μπόλικη δράση, και απ' όσο γνωρίζω τους Chthonic, μία δόση πολιτικής. Χωρίς να θέλω να αποκαλύψω πολλά για το σενάριο, ας πούμε πως εγώ και ο πρωταγωνιστής της ταινίας (που είναι δημοφιλής ηθοποιός του Ταϊβάν) είμαστε μέρος μίας πολιτικής αναταραχής.»

comments