Όπως σας είχαμε ενημερώσει, τη 1η Δεκεμβρίου θα έχουμε στα χέρια μας ένα νέο Sodom EP, "Sacred Path", σε CD και ψηφιακή μορφή. Δυστυχώς, λόγω ενός προβλήματος στη παραγωγή, η κυκλοφορία του δεκάιντσου βινυλίου που είχαν αρχικά ανακοινώσει αναβλήθηκε για τις 19 Δεκεμβρίου.

Κατά τον μπροστάρη των θρυλικών thrashers, Tom Angelripper, η πρώτη CD έκδοση του ΕΡ περιέχει ένα μικρό λάθος: «Κάτι πήγε λάθος με την τελική παραγωγή. Όχι κάτι το σοβαρό, αλλά ήταν πολύ αργά για να το αλλάξουμε στα πρώτα κομμάτια που κόπηκαν. Πριν κάψουμε τα πάντα, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν προτιμότερο να βγάλουμε ό,τι καλύτερο από αυτή την κατάσταση και να φτιάξουμε ένα μικρό διαγωνισμό: βρείτε το λάθος στην παραγωγή, στείλτε το στην ειδική φόρμα που έχουμε φτιάξει στην Facebook σελίδα μας μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου και μπορεί να κερδίσετε τα εξής:

1. Meet and greet με τη μπάντα που περιλαμβάνει 2 εισιτήρια για την επερχόμενο περιοδεία με τους Kreator (τα έξοδα του ταξιδιού δεν περιλαμβάνονται)
2. 3 box- sets με 5 album των Sodom
3. 5 βινύλια "Epitome of Torture"

Ελπίζουμε να το διασκεδάσετε - και μη ξεχνάτε: παίρνοντας τις πρώτες εκδόσεις του ΕΡ γίνεστε κάτοχοι ενός σπάνιου αντικειμένου, καθώς οι επόμενη έκδοση θα έχει διορθωμένο το λάθος!»

CD-EP:

01. Sacred Warpath
02. The Saw is the Law (live)
03. City of God (live)
04. Stigmatized (live)

10ιντσο βινύλιο:

Side 1

01. Sacred Warpath

Side 2

01. The Saw is the Law (live)
02. City of God (live)
03. Stigmatized (live)

Το κάτωθι εξώφυλλο είναι επίμελεια του Christian Ermel, βασισμένο σ' ένα παλιό demo των Γερμανών:

comments