Ο πρώην, πια, drummer των AC/DC, Phil Rudd, δήλωσε πως πρόκειται να επιστρέψει στο ιστορικό συγκρότημα. Ο Rudd βρίσκεται εκτός φυλακής με εγγύηση για 2 σχεδόν μήνες αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για κατοχή κάνναβης, μεθαμφεταμίνης, αλλά και γι' απειλή δολοφονίας, ενώ ο ίδιος δηλώνει πως οι κατηγορίες εναντίον του είναι «γελοίες».

«Είναι μία μεγάλη μπάλα τυριού και όλοι οι αρουραίοι έχουν μαζευτεί για να τσιμπήσουν το κομμάτι τους. Έτσι είναι η ζωή, αλλά εγώ δεν είμαι έτσι», είπε ο Rudd. «Θα γυρίσω στους AC/DC, δεν με νοιάζει αν αυτό σας αρέσει ή όχι

«Όλοι πιστεύουν τους λάθος ανθρώπους. Κανείς δεν ακούει την εκδοχή μου. Είμαι καλός άνθρωπος, και καλός drummer, παρεμπιπτόντως. Ρωτήστε τον Angus Young. Θα σας το επιβεβαιώσει.»

Ένας άγνωστος άνδρας φέρεται ότι δέχθηκε πρόταση από τον Rudd να δουλέψει μαζί του ως bodyguard και όχι για να σκοτώσει 2 ανθρώπους, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες όταν ο μουσικός συνελήφθη πριν ένα μήνα. Σύμφωνα με την εφημερίδα The New Zealand Herald, ο Rudd προσέφερε στον άνδρα 200.000 δολλάρια κι ένα από τα πολυτελή αμάξια του. Ο ανώνυμος bodyguard χαρακτήρισε τον Rudd ως καλοπροαίρετο άνθρωπο και σημείωσε ότι το όλο συμβάν ξέφυγε χωρίς λόγο και αιτία.

Να σημειώσουμε πως ο Rudd παίζει κανονικά στο νέο album των ΑC/DC, "Rock or Bust", αλλά δεν συμμετέχει στις επίσημες φωτογραφήσεις και στα 2 promo videos "Rock or Bust" και "Play Ball", καθώς ήταν απασχολημένος με τα δικαστικά. Μέσα στην χρονιά, έκανε και το πρώτο του solo album, "Head Job".

comments