Κατόπιν της ευρωπαϊκής και βρετανικής τους περιοδείας, οι Planet of Zeus δίνουν ένα μεγάλο live επιστροφής το Σάββατο 4 Απριλίου στην Ιερά Οδό. Μαζί τους οι Wish Upon a Star και Τuber, με τα εισιτηρία να κοστολογούντα στα 10 (προπώληση) και 14 ευρώ (ταμείο). Περισσότερες πληροφορίες, στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Δελτίο τύπου:

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ (Ιερά Οδός 18-20)

PLANET OF ZEUS
WISH UPON A STAR
TUBER

Ο τελευταίος χρόνος ήταν εξαιρετικά έντονος για τους Planet Of Zeus. Κυκλοφόρησαν τον τρίτο δίσκο τους «Vigilante», περιόδευσαν στην Ελλάδα και την Ευρώπη για να τον παρουσιάσουν στο συνεχώς αυξανόμενο κοινό τους και συμμετείχαν σε μεγάλα festivals του εξωτερικού.

Οι Planet of Zeus κλείνουν αυτόν τον κύκλο με τον καλύτερο τρόπο: την μεγαλύτερη συναυλία της μέχρι τώρα ιστορίας τους το Σάββατο 4 Απριλίου στην Ιερά Οδό!

'Eνα show αφιερωμένο στους οπαδούς τους που τους στηρίζουν επί δεκαπέντε χρόνια.
Αυτή η συναυλία θα είναι το τελευταίο μεγάλο Vigilante πάρτυ κ η τελευταία συναυλία τους στην Αθήνα για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, καθώς μετά θα μπουν στο στούντιο και θα αφοσιωθούν στην προετοιμασία του τέταρτου άλμπουμ τους.


Μαζί με τους Planet of Zeus θα εμφανιστούν δύο μπάντες που έχουν διαγράψει την δική τους πορεία στην ελληνική ανεξάρτητη σκηνή τα τελευταία χρόνια: οι Wish Upon A Star και οι Tuber.

Οι Wish Upon A Star παίζουν μελωδικό punk rock. Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, έχουν περιοδεύσει αρκετές φορές στην Ευρώπη και έχουν εμφανιστεί με ονόματα όπως οι Therapy? και οι Authority Zero.

Οι Tuber παίζουν γκρουβάτο και ταυτόχρονα μελωδικό instrumental/post rock. Το βινύλιο του ντεμπούτου τους “Desert Overcrowded” έγινε γρήγορα sold out και έφερε την μπάντα από τις Σέρρες στο προσκήνιο.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση: 10 Ευρώ
Ταμείο: 14 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636845

comments