Iron Maiden δηλώνουν έντονα αισιόδοξοι για την πλήρη ανάρρωση του εμβληματικού frontman τους, Bruce Dickinson. Ο Bruce πρόσφατα πέρασε αυστηρό πρόγραμμα εφτά εβδομάδων χημειοθεραπείας και ραδιολογίας για να εξαφανίσει τον μικρό όγκο στο πίσω μέρος της γλώσσας του.

Στην επίσημη ιστοσελίδα των Maiden διαβάζουμε τα εξής: «Τις τελευταίες μέρες, ο Bruce βλέπει ειδικούς και ακολουθεί εξετάσεις και είμαστε χαρούμενοι να πούμε σε όλους σας ότι η κατάσταση παραμένει πολύ αισιόδοξη για μία πλήρη ανάρρωση. Δεν θα έχουμε κάποια οριστικοποίηση ότι ο καρκίνος έχει αφαιρεθεί πλήρως μέχρι ο Bruce κάνει το MRI scan τον Μάιο.» Τέλος, σημειώνoυν ότι ο Bruce προσπαθεί να είναι όσο πιο δραστήριος δύναται, επισκέπτοντας τον γραφείο των Iron Maiden, την εταιρία του Hybrid Air Vehicle για να δει τις τελευταίες εξελίξεις, όπως και την pub της γειτονιάς του, προς έκπληξη όλων των φίλων του εκεί!

Εδώ κάποιες τελευταίες φωτογραφίες του Bruce, όπου παρατηρούμε και μία μικρή αλλαγή στο look του:



Σε άλλα Maiden-ικά νέα, η βρετανική υπερμπάντα πρόκειται να τιμηθεί με το βραβείο O2 Silver Clef από τον φιλανθρωπικό οργανισμό Nordoff Robbins για την ανυπολόγιστη προσφορά της στην μουσική της Μεγάλης Βρετανίας. Κάποια ονόματα που συνέλεξαν το συγκεκριμένο βραβείο στο παρελθόν είναι οι The Rolling Stones, David Bowie, Eric Clapton, Pink Floyd, The Who, Queen, Genesis και Jimmy Page. Tα τελευταία 40 χρόνια, έχουν δωθεί πάνω από 8,5 εκατομμύρια λίρες στον οργανισμό για να βοηθήσουν την μελέτη του πάνω στην μουσική θεραπεία.

Οι Iron Maiden θα παραλάβουν το βραβείο τους στην επίσημη απονομή που θα λάβει χώρα στο Grosvenor House Hotel του Park Lane στις 3 Ιουλίου. Η επίσημη ανακοίνωση του σχήματος: «O oργανισμός Nordoff Robbins είναι ένα εξαίρετο φιλανθρωπικό ίδρυμα και η αφοσίωσή του να αλλάξει προς το καλύτερο τις ζωές των ανθρώπων μέσω της μουσικής είναι κάτι που υποστηρίζουμε απόλυτα. Είμαστε καθόλα περήφανοι που λαμβάνουμε το βραβείο 02 Silver Clef και είμαστε μέρος των εορτασμών για την 40ή επέτειο του θεσμού.»

comments