Σύμφωνα με επίσημη, πλέον, ανακοίνωση των Megadeth, ο drummer των Lamb of God, Chris Adler, θα βοηθήσει τους Dave Mustaine και David Ellefson για τη δημιουργία του επόμενου album τoυς, με τον ρόλο του guest και όχι ως κανονικό μέλος του ιστορικού αμερικάνικου group.

Tι σχολιάζει ο Dave Mustaine: «O Chris είναι είναι σπουδαίο ταλέντο και εκπληκτικός χαρακτήρας. Δίνει νέο επίπεδο ενθουσιασμού και ενέργειας στους Megadeth, οι fans θα ξετρελαθούν. Με κάθε σεβασμό στους παλιότερούς μας drummer, αυτή η συνεργασία ΣΚΟΤΩΝΕΙ!»

«Το 1989 οι Megadeth δούλεψαν ως trio και ετοίμασαν το "Rust in Peace" που παραλίγο να πάρει Grammy. Ευχαριστώ τους υπόλοιπους Lamb of God που δεν άφησαν αυτή την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη.»

Οι δηλώσεις του David Ellefson: «O Chris είναι ένας αγαπητός φίλος μας εδώ στους Megadeth εδώ και αρκετά χρόνια, και εκτιμά πραγματικά την ιστορία και την κληρονομιά μας. Το drumming του χάραξε έναν νέο δρόμο στο metal στερέωμα και είμαι περήφανος που θα παίξω μαζί του στο νέο μας album.»

Kαι τα λόγια του Chris Adler: «Oι Megadeth μού άλλαξαν τη ζωή. Μεγαλώνοντας, κανένα άλλο συγκρότημα δεν σήμαινε τόσα πολλά στο μουσικό μου ενδιαφέρον και κλίση. Δεν θα γινόμουν drummer αν δεν ανακάλυπτα μικρός το "Killing is My Business" και την βίβλο "Peace Sells". Πριν 10 χρόνια πρωτοπεριόδεψαν οι Lamb of God με τους Megadeth και κράτησα επαφή με τους δύο Daves. Όταν με κάλεσε ο Dave Mustaine λέγοντας μου να κάνουμε μαζί ένα thrash metal album, νόμιζα ότι κάπου υπήρχε μία κρυφή κάμερα! Προσπάθησα να είμαι cool, αλλά στην ουσία έμεινα άφωνος, πέραν του ηχηρού "ναι" που ξεστόμισα. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός, αλλά ο σκοπός εδώ είναι να κάνουμε το καλύτερο thrash metal album που μπορούμε. Όχι απλά να αναφερθεί το όνομά μου στα credits και να είμαι ένας "yes man". Μαζί, πιστεύω ότι μπορούμε να φτιάξουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Να είστε έτοιμο για ένα συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορία των Megadeth

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση για το αν ο Kiko Loureiro των Angra επίσης συμμετέχει στο νέο album των Megadeth, όπως έχει έντομα φημολογηθεί.

comments