Οι Flotsam and Jetsam προστέθηκαν στο φετινό line- up του διημέρου Chania Rock Festival που θα λάβει φέτος χώρα στον Προμαχώνα San Salvatore στα Χανιά της Κρήτης, τη Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιουλίου. Οι υπόλοιπες μπάντες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι Sabaton, Gus G. (με τον Mats Levén στα φωνητικά) και οι Γερμανοί Bonfire, ενώ φημολογείται έντονα και η συμμετοχή των Carcass.

Το Chania Rock Festival είναι μια ακόμη στάση των Flotsam and Jetsam στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας τoυς στην Ευρώπη, μία περιοδεία που περιλαμβάνει 40 εμφανίσεις μεταξύ Μαΐου και Αυγούστου σ' έναν συνδυασμό club show και festival. H ιστορική μπάντα από το Phoenix της Arizona θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει για πρώτη φορά και 2 νέα κομμάτια από το επερχόμενο της album.

Υπενθυμίζουμε πως ήδη έχουν ανακοινωθεί οι εμφανίσεις των Flotsam and Jetsam σε Λάρισα (Τετάρτη 13 Μαΐου, Stage Club), Αθήνα (Πέμπτη 14 Μαΐου, An Club, support οι Memorain και Speedblow), Θεσσαλονίκη (Παρασκευή 15 Μαΐου, Eightball, support οι Bio- Cancer, Rampart και Vermillion Days) και Ιωάννινα (Σάββατο 16 Μαΐου, Πολυχώρος Αγορά, support οι Spider Kickers, Memorain και Death Courier).

comments