Ο frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, ο οποίος νωρίτερα μέσα στη χρονιά υπέστη μία θεραπεία 7 εβδομάδων με χημειοθεραπείες προκειμένου να αφαιρέσει έναν καρκινογόνο όγκο στο πίσω μέρος της γλώσσας του, μόλις μετέφερε πως οι γιατροί του τού ανακοίνωσαν ότι είναι καθαρός από κάθε μορφής ασθένεια, σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις.

Τι δηλώνει ο Bruce: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το εκπληκτικό ιατρικό επιτελείο που με παρακολουθούσε τους τελευταίους μήνες, καταλήγοντας σε αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα. Περάσαμε πολύ δύσκολα με την οικογένειά μου, και για πολλούς λόγους ήταν πιο δύσκολο γι' αυτούς παρά για μένα. Από καρδιάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους fans για την στήριξή τους. Είμαι άνθρωπος που προσπαθεί πάντα να διατηρήσει μία καλή ψυχολογία, και σε αυτό η παγκόσμια οικογένεια των Iron Maiden βοήθησε τα μάλλα. Τώρα νιώθω γεμάτος ενέργεια και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπιάσω δουλειά, το συντομότερο δυνατό!»

Ο manager της Σιδηράς Παρθένου, Rod Smallwood, γράφει: «Eίμαστε πέρα ως πέρα ανακουφισμένοι με τα καλά μαντάτα των γιατρών. Παρόλο που ο Bruce θέλει να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες των Iron Maiden, θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να επανέλθει στο απόλυτο των δυνατοτήτων του, όπως είχαμε εξηγήσει και παλιότερα. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι Maiden δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα στον συναυλιακό τομέα μέχρι την επόμενη χρονιά. Ξέρουμε πως οι fans θα κατανοήσουν τη κατάσταση και, όπως και εμείς, προτιμούν τον Bruce να φτάσει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση μέχρι να περιοδεύσει σε φουλ ρυθμούς ξανά. Προς το παρόν, όλοι πέφτουμε με τα μούτρα πάνω στο νέο studio album του συγκροτήματος, καθώς τού λείπουν κάποιες τελευταίες πινελιές. Ο δίσκος σε κάθε περίπτωση θα βγει φέτος

«Παράλληλα, να πω με τη σειρά μου κι εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας. Δείξατε μεγάλη υπομονή, βάλατε ως προτεραιότητα την υγεία του Bruce και αυτό τόσο εγώ όσο και το συγκρότημα το εκτιμούμε βαθύτατα.»

ΑΝΙΚΗΤΟΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.-

 

comments