Προσοχή, ακολουθούν SPOILERS!

Αφού συμμετείχαν με το ολοκαίνουργιο κομμάτι "White Walker" στη δεύτερη συλλογή ("mixtape") του "Game of Thrones", οι Mastodon εμφανίστηκαν στο τελευταίο, όγδοο επεισόδιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς ως Άγριοι του Βορρά ("wildlings").

Tρία από τα τέσσερα στελέχη τους, δηλαδή οι Brann Dailor (τύμπανα, φωνή), Βill Kelliher (κιθάρα) και Brent Hinds (κιθάρα, φωνή), έγιναν μέλη της άγριας φυλής στο νέο "Game of Thrones" επεισόδιο, το οποίο γυρίστηκε στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, το Belfast. Οι Mastodon έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν από τον ίδιο τον Dan Weiss, παραγωγό της σειράς και fan της μπάντας.

Τι δηλώνει ο Dailor: «Ήταν μία εμπειρία δίχως προηγούμενο. Το "Game of Thrones" είναι η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά. Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία, να κάνουμε τους wildlings που σκοτώθηκαν και μετά επέστρεψαν στη ζωή από τους White Walkers. Είδα τους κολλητούς μου Brent και Bill να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια μου και εγώ ο ίδιος μαχαιρώθηκα στο στομάχι, άσε που μου έκοψαν και τον λαιμό αμέτρητες φορές... και δεν με πείραξε καθόλου! Αυτό μ' έκανε ν' εκτιμήσω ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι είμαι μέλος των Mastodon. Ήταν μεγάλη μας τιμή που γίναμε ένα μικρό κομμάτι σε μία από τις ωραιότερες ιστορίες που έχουν κινηματογραφηθεί, ενώ και το catering δεν ήταν καθόλου άσχημο.»



Ακούστε εδώ το "White Walker" των Mastodon, από τη δεύτερη συλλογή που επιμελήθηκε η παραγωγή του "GoT". Στο ίδιο CD υπάρχουν νέα τραγούδια κι από τους Anthrax και Killswitch Engage:

comments