Λίγες μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του “Rituals” στις 12 Φεβρουαρίου μέσω της Season of Mist, οι Rotting Christ έδωσαν στη δημοσιότητα το δίσκο στην ολότητά του προς streaming. Μπορείτε να τον ακούσετε στο link που παρατίθεται παρακάτω.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του 12ου full length πονήματός τους, οι Rotting Christ μιλούν στο METAL HAMMER Φεβρουαρίου που βρίσκεται από σήμερα στα περίπτερα σε μία αναλυτική συνέντευξη. Παράλληλα, στις σελίδες του περιοδικού, φιλοξενείται κριτική του νέου δίσκου.

Υπενθυμίζουμε πως η μπάντα πλαισιώνεται στο album από μια σειρά καλεσμένων. Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν οι: H μπάντα θα πλαισιωθεί από μία σειρά καλεσμένων και συγκεκριμένα: Magus Vampyr Daoloth (Necromantia, Thou Art Lord, Principality of Hell, ex- Rotting Christ) στο “In Nomine Dei Nostri”, Δανάη Κατσαμένη (ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου) στο «Ἐλθὲ Κύριε», Kathir (Rudra) στο "Devadevam", Vorph (Samael) στο "Les Litanies De Satan (Les Fleurs Du Mal)" και Nick Holmes (Paradise Lost, Bloodbath) στο "For a Voice Like Thunder".

Track listing:

01. In Nomine Dei Nostri
02. Ze Nigmar
03. Elthe Kyrie
04. Les Litanies De Satan (Les Fleurs Du Mal)
05. Apage Satana
06. Tou Thanatou
07. For a Voice Like Thunder
08. Konx om Pax
09. Devadevam
10. The Four Horsemen (διασκευή σε Aphrodite's Child)
11. Lok'tar Ogar (bonus track)

comments