Σύμφωνα με δημοσίευμα του California Rock News, ο καλλιτέχνης Travis Moore επελέγη για να κατασκευάσει μία ρεαλιστική απεικόνηση του Chief Commander Lemmy Kilmister των Motörhead για ένα άγαλμα που θα τοποθετηθεί ως φόρος τιμής στη μνήμη του έξω από το αγαπημένο του στέκι, το Rainbow Bar & Grill στη Sunset Boulevard του Δυτικού Hollywood. Το άγαλμα θα ξεπερνά το 1 μέτρο και 80 εκατοστά σε ύψος και θα εδράζεται σε μια ιδιαίτερη βάση που αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται στην εσωτερική αυλή του Rainbow.

Ο Travis Moore αρχικά πρόκειται να δημιουργήσει μια γλυπτή μακέτα ύψους περίπου 30 εκατοστών που εν συνεχεία θα χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο για την κατασκευή του χάλκινου αγάλματος. Ο καλλιτέχνης δεν θα αμοιφθεί για το έργο του όμως το κόστος των υπόλοιπων πτυχών της κατασκευής που υπολογίζεται στις 20 χιλιάδες δολάρια θα υποστηριχτεί μέσω μιας εκστρατείας οικονομικής ενίσχυσης που μπορείτε να βρείτε εδώ. Υπεύθυνος γι’ αυτήν είναι ο Katon De Pena των thrashers Hirax.

Στο METAL HAMMER Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί, θα βρείτε τον δικό μας φόρο τιμής στον αξεπέραστο Αρχηγό, με τη μορφή ενός εκτενέστατου αφιερώματος. Σ’ αυτό ασχολούμαστε με τη ζωή του μέσα απ’ τα δικά του μάτια και τα μάτια όσων των γνώριζαν, με το έργο του στα 50 σχεδόν χρόνια παρουσίας του στη μουσική σκηνή και γενικά με τον χαρακτήρα του και το τεράστιο αποτύπωμα που άφησε στις ζωές μας στις 7 δεκαετίες που το σώμα του βρέθηκε στη Γη.

comments