Οι heavy rock μπάντες Purple Dino (Ξάνθη), Fuel Eater (Πάτρα) και Cellar Dogs (Αθήνα) ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα mini tour με τίτλο March of the Savages σε Αθήνα (Παρασκευή 4/03 στο Death Disco), Πάτρα (Σάββατο 5/03 στο Memphis Rock Bar) και Κόρινθο (Κυριακή 6/03 στο Artichoke).

H συναυλία της Αθήνας ξεκινάει στις 21:00 με είσοδο τα έξι ευρώ, όμως αξίζει να σταθούμε στην από κοινού ανακοίνωση των συγκροτημάτων:

«Αναγνωρίζοντας την παρούσα κατάσταση που εκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα και μετά από κοινή απόφαση των τριών μπαντών, θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τον κόσμο που θα έρθει στα live της Λάρισας, Αθήνας, Πάτρας και Κορίνθου να φέρει οποιοδήποτε από τα παρακάτω είδη άμεσης ανάγκης για του πρόσφυγες που θα παραδοθούν στο λιμάνι του Πειραιά.

ΕΙΔΗ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ:

-ΟΡΟΥΣ
-ΦΛΕΥΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ
-ΓΑΝΤΙΑ/ ΜΑΣΚΕΣ
-SPREGAL, BENZYL BENZOATE (ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΑ)
-ANTIBIOTIKA, ΚΥΡΙΩΣ AMOXILL 500mm, 1gt, ΚΑΙ ΣΥΡΟΠΙ
-ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ ADALAT ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ
-ΚΡΕΜΕΣ FUSICORT
-IMMODIUM
-ΑΝΤΙΣΤΑΜΙΝΙΚΑ ZIRTEK, XOZAL
-ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ
-ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ MEDROL

ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ:

-ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ
-ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ
-ΚΑΛΤΣΕΣ/ ΕΣΩΡΟΥΧΑ
-ΖΑΚΕΤΕΣ/ ΚΑΣΚΟΛ

Μετά από κάθε live, οι μπάντες θα συλλέγουν τα αντικείμενα με απώτερο σκοπό να κατέβουν όλα στην Αθήνα στις 7 Μαρτίου. Για τυχόν χρηματικές δωρεές προτείνουμε να απευθυνθείτε κατευθείαν στην ομάδα ή ΜΚΟ που θέλετε να δωρίσετε χρήματα.
Τα live θα λειτουργήσουν και ως εστίες περισυλλογής των παραπάνω, ασχέτως από το εάν παρευρεθεί κάποιος στη συναυλία ή όχι.

Tell your friends!»

comments