Οι Nightrage κυκλοφορούν στις 31 του μήνα το νέο τους album "The Venomous". Στη δημοσιότητα έδωσαν video clip για το τραγούδι "Affliction".

Από πέρσι την άνοιξη κυκλοφορεί το όγδοο studio album των Σουηδών Grand Magus με τίτλο “Sword Songs”.

Αυτό το διάστημα και για έναν ακόμα μήνα οι τεράστιοι Φινλανδοί Amorphis βρίσκονται σε περιοδεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Από τις 13 Ιανουαρίου κυκλοφορεί μέσω της Napalm το νέο album των Grave Digger με τίτλο “Healed By Metal”.

Οι Mahakala μόλις κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους album με τίτλο "The Second Fall". Το πρώτο video-clip από εκεί είναι για το κομμάτι "Wrath of Lucifer (Infidels)" στο οποίο και συμμετέχει ο frontman των Rotting Christ, Σάκης Τόλης.

Tuesday, 21 March 2017 17:46

NEED: “I.O.T.A.” (νέο video clip)

Written by

Το εκπληκτικό album των Need με τίτλο “HeGaiaMas: A Song for Freedom” βρίσκεται σε κυκλοφορία από τα μέσα Ιανουαρίου.

Ένα video διάρκειας 13 λεπτών με πλάνα από το studio κατά τις ηχογραφήσεις του “Halo on Fire” από το πρόσφατο εξαιρετικό “Hardwired... to Self-Destruct” δημοσίευσαν οι Metallica.

Στην ίδια animation λογική του "Violence" από τον προηγούμενο δίσκο, οι Obituary μάς παρουσιάζουν και το video του "Ten Thousand Ways to Die" που αφορά τόσο το τελευταίο τους ΕΡ όσο και το πλέον πρόσφατό τους album, "Obituary", για το οποίο μας μιλούν εκτενώς στο METAL HAMMER Μαρτίου.

Με την κυκλοφορία του δεύτερου full – length album τους “INVIA” προ των πυλών, οι Θεσσαλονικείς modern death metallers Kin Beneath Chorus παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο video – clip από τον επερχόμενο δίσκο τους.

Οι 1000Mods έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τους video-clip.

Mία εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του τέταρτού τους full-length "Lower the Bar", oι Steel Panther δίνουν στη δημοσιότητα το video-clip για το κομμάτι "I Got What You Want".

Από πέρσι στις 13 Μαΐου κυκλοφορεί μέσω της Roadrunner ο νέος δίσκος των Kvelertak με τίτλο “Nattesferd”.

Το video clip για το τραγούδι “Show Yourself” από τον νέο δίσκο τους “Emperor of Sand” δημοσίευσαν οι Mastodon.

Από τις 18 Νοεμβρίου βρίσκεται σε κυκλοφορία το “Hardwired… to Self-Destruct” των Metallica και έχει τύχει ενθουσιώδους υποδοχής από το κοινό.

Οι doom metallers, My Dying Bride, εμφανίστηκαν στο Wacken Open Air της Γερμανίας, το 2015.

Page 1 of 83