Tuesday, 25 February 2014 15:55

666 PACKS: Κυκλοφορία album και "Never Ending Beer" (video-clip)

Written by 

    Οι 666 Packs είναι ένα συγκρότημα που αγαπάει το rock n roll και τις μπύρες και δημοσιοποίησε το video-clip του για το "Never Ending Beer". Το συγκεκριμένο τραγούδι θα υπάρχει στο επερχόμενο album της μπάντας που έχει τον τίτλο "Free Beer Here Vol.1 " και θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου.

    Η ίδια η μπάντα λέει τα εξής για το εαυτό της.

    ΜΠΥΡΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

    «Οι 666 PACKS δεν είναι μόνο μια rock μπάντα, είναι ένας οργανισμός που ζει και κινείται από την μπύρα. Σκοπός και στόχος είναι η καλή μουσική, η μπυροποσία και η μπυροκατάνυξη, η μπυροπερισυλλογή, η μπυροφιλοσοφία και γενικώς να περνάς καλά και να ξεφεύγεις από την μίζερη καθημερινότητα ακούγοντας ποιοτικό μπυροhardrock πίνοντας μπύρα…


    Η συνεργασία του Ανδρέα Τσαούση (MARAUDER) στην κιθάρα με τον φίλο του Μηνά Βασιλάκη στα drums και τον Γιώργο Γιαννάκη (WILD MACHINE) με την χαρακτηριστική αλά Brian Johnson φωνή του, απέφερε ένα cd αφιερωμένο στο υπέρτατο χρυσό ύδωρ, την ΜΠΥΡΑ, σε ένα στυλ ανάμεσα στους AC/DC, τους BULLET και τους πρώιμους TWISTED SISTER.Τ ο σχήμα συμπληρώνει ο Λάμπρος Γιαννούλης στο μπάσο.
    Στα μελλοντικά σχέδια της μπάντας είναι η κυκλοφορία του ντεμπούτου της σε μορφής μπυροcd και με τον μπυροτιτλο “FREE BEER HERE VOL I” με 8 μπυροσυνθέσεις που θα κυκλοφορήσει από την Eat Metal Records και κάποιες ζωντανές μπυροεμφανίσεις για την προώθηση του.

    Άντε λοιπόν κλείσε το φως και άνοιξε μια μπύρα…


    Γιατί η ζωή είναι μικρή
    Και τι μας απομένει?
    Η μουσική να ναι καλή
    Και η μπύρα παγωμένη.
    ΓΕΙΑ ΜΑΣ».


    Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video-clip τους, για το τραγούδι "Never Ending Beer".