Tuesday, 16 December 2014 07:25

"A TRIBUTE TO 1984" CD: "Killed By Death" video από το «κρυφό κομμάτι» του album

Written by 

    Στις ωραίες και μεγάλες γιορτές, οι άνθρωποι τραγουδάνε, διασκεδάζουν, γλεντάνε… Αυτό έπραξαν και αρκετοί γραφιάδες της συντακτικής ομάδας του περιοδικού, με αιτία την συμπλήρωση 30 χρόνων αδιάκοπης πορείας του METAL HAMMER. Αφού μετακόμισαν για ένα βράδυ από τα γραφεία του εντύπου στα Entasis Studios, με την βοήθεια των Convixion, Sacral Rage και Demolition Train σε κιθάρες, τύμπανα και μπάσο, αλλά και του Νίκου Παπακώστα στην κονσόλα της ηχογράφησης, τραγούδησαν / ούρλιαξαν / γρύλισαν / αλύχτησαν / ευχαριστήθηκαν (το video τα μαρτυρά όλα) τον Motörhead-ικό ύμνο του "Killed By Death".

    Την διασκευή του "Killed By Death" μπορείτε να την βρείτε ως «κρυφό κομμάτι» στη θέση #66, στο CD "A Tribute to 1984" που συνοδεύει το METAL HAMMER Δεκεμβρίου, όπου 12 απείρως ικανότερες, κανονικότερες και πιο ταλαντούχες ελληνικές metal μπάντες του σήμερα, διασκευάζουν με άριστο τρόπο, διαμάντια της χρονιάς που δημιουργήθηκε το περιοδικό.


    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video από την ηχογράφηση του "Killed By Death" όπου για την συγκεκριμένη βραδιά οι συντάκτες του εντύπου, ονόμασαν την «μπάντα τους», Notorious Snaggletooth



    Εδώ από το "A Tribute to 1984" CD, οι Wardrum διασκευάζουν το all time classic θηρίο "The Sentinel" των Judas Priest.



    Εδώ από το "A Tribute to 1984" CD, οι Τardive Dyskinesia διασκευάζουν το αιωνόβιο "Ride the Lightning" των Metallica.

    Εδώ από το "A Tribute to 1984" CD, οι Νull 'o' Zero διασκευάζουν το καταπληκτικό "We Rock" του/ των Dio.



    Εδώ από το "A Tribute to 1984" CD, οι Οutloud διασκευάζουν το φοβερό "Perfect Strangers" των Deep Purple.



    Εδώ από το "A Tribute to 1984" CD, οι Principality of Hell  διασκευάζουν το μανιασμένο  "Sacrifice" των Bathory.