Thursday, 23 June 2016 15:37

DENNER/SHERMANN: “Son of Satan” (νέο video clip)

Written by 
    DENNER/SHERMANN: “Son of Satan” (νέο video clip)

    Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο “Masters of Evil”, αύριο 24 Ιουνίου μέσω της Metal Blade, οι Michael Denner και Frank Shermann, το κιθαριστικό δίδυμο-φωτιά έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του κομματιού “Son of Satan” και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Τη σκηνοθεσία και το μοντάζ ανέλαβε ο Owe Lingvall με το animation να είναι δουλειά του Konstantin Smirnov. Το video είναι ελαφρώς βασισμένο στην cult ταινία τρόμου “The Omen” του 1976 με τον σπουδαίο Gregory Peck.

    Τους δύο τεράστιους κιθαρίστες πλαισιώνουν ο Αμερικανός τραγουδιστής Sean Peck (Cage, Death Dealer) και οι Marc Grabowski (Demonica) και Snowy Shaw (Mercyful Fate, King Diamond, Dream Evil, Sabaton) σε μπάσο και τύμπανα αντίστοιχα.

    Η μίξη του υλικού πραγματοποιήθηκε στο Sound Industry Studio από τον Arnold Lindberg ενώ το mastering επιμελήθηκε ο Maor Appelbaum. Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Thomas Holm που είναι ο άνθρωπος πίσω από τα εξώφυλλα των 2 πρώτων μνημειωδών δίσκων των Mercyful Fate, “Melissa” και “Don’t Break the Oath”.

    Track listing:

    01. Angel's Blood
    02. Son of Satan
    03. The Wolf Feeds At Night
    04. Pentagram And The Cross
    05. Masters Of Evil
    06. Servants Of Dagon
    07. Escape From Hell
    08. The Baroness

    Υπενθυμίζουμε πως στο Metal Hammer Ιουνίου που κυκλοφορεί φιλοξενούμε την παρουσίαση του "Masters of Evil" και συζητάμε με τον τεράστιο Hank Shermann σε μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.