Friday, 08 July 2016 16:08

GOJIRA: “Low Lands” (νέο video clip)

Written by 
    GOJIRA: “Low Lands” (νέο video clip)

    Ένα ακόμα video clip από τον εξαιρετικό νέο δίσκο τους, “Magma” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Gojira. Το κομμάτι που επέλεξαν είναι το “Low Lands” και μπορείτε να παρακολουθήσετε το video παρακάτω.

    Τη σκηνοθεσία και την διεύθυνση φωτογραφίας ανέλαβε ο Alain Duplantier με το μοντάζ να επιμελείται ο Mathieu Lacau.

    Το “Magma” βρίσκεται σε κυκλοφορία από τις 17 Ιουνίου μέσω της Roadrunner και μάλιστα έχει καταφέρει να δημιουργήσει αρκετό θόρυβο κατακτώντας πολύ υψηλές θέσεις σε πίνακες επιτυχιών ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών και την κορυφή στο Billboard Hard Rock Albums Chart.

    Track listing:

    01. The Shooting Star
    02. Silvera
    03. The Cell
    04. Stranded
    05. Yellow Stone
    06. Magma
    07. Pray
    08. Only Pain
    09. Low Lands
    10. Liberation

    Υπενθυμίζουμε ότι η σπουδαία αυτή μπάντα κοσμεί το εξώφυλλο του Metal Hammer Ιουλίου που κυκλοφορεί. Στις σελίδες του εντύπου, ο frontman και βασικός συνθέτης των Gojira, Joe Duplantier, δίνει μια αναλυτική και ειλικρινή συνέντευξη. Σε αυτήν αναλύει το υπόβαθρο της δημιουργίας του νέου δίσκου μια και αποτελεί σημείο καμπής στην πορεία του συγκροτήματος και ταυτόχρονα παρουσιάζει ορισμένα γενικότερα στοιχεία αναφορικά με την οπτική του ως καλλιτέχνης.

    Στην παρακάτω playlist μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα άλλα δύο video clips που έχουν γυριστεί για τον δίσκο, και συγκεκριμένα για τα τραγούδια "Silvera" και "Stranded" καθώς και να ακούσετε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια με τη σειρά του tracklist.