Monday, 25 July 2016 11:50

KORN: “Rotting in Vain” (νέο video clip/πληροφορίες για τον νέο δίσκο)

Written by 
    KORN: “Rotting in Vain” (νέο video clip/πληροφορίες για τον νέο δίσκο)

    Τρία χρόνια μετά από το “The Paradigm Shift” του 2013, οι Korn επιστρέφουν στη δισκογραφία με το νέο album τους να είναι έτοιμο και να αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Roadrunner, στο δυναμικό της οποίας εντάχθηκε εκ νέου η μπάντα.

    Ο δίσκος έχει τον τίτλο “The Serenity of Suffering” και θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο γνωστός και βραβευμένος με Grammy παραγωγός Nick Raskulinecz (Rush, Alice in Chains, Mastodon, Ghost) ενώ στο κομμάτι “A Different World” βρίσκουμε ως καλεσμένο τον Corey Taylor, τραγουδιστή των Slipknot και των Stone Sour. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Ron English με την κούκλα που διακρίνουμε να είναι παραπομπή στο album “Issues” των Korn που κυκλοφόρησε το 1999.

    Track listing:

    01. Insane
    02. Rotting In Vain
    03. Black Is The Soul
    04. The Hating
    05. A Different World (feat. Corey Taylor)
    06. Take Me
    07. Everything Falls Apart
    08. Die Yet Another Night
    09. When You're Not There
    10. Next In Line
    11. Please Come For Me

    Ως πρώτο δείγμα η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του τραγουδιού “Rotting in Vain” σε σκηνοθεσία του Dean Karr και με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Tommy Flanagan, γνωστό από τη σειρά “Sons of Anarchy” και ταινίες όπως το “Gladiator”.

    Ο τραγουδιστής Jonathan Davis δηλώνει για το κομμάτι: «Το “Rotting in Vain” γράφτηκε για τη μαυρίλα και τις καταστάσεις που δεν μου αρέσουν στη ζωή, είτε σχέσεις, είτε αδιέξοδα, είτε κακοποίηση και στις οποίες κάθεσαι και σαπίζεις. Σου παίρνει πολλά χρόνια μέχρι να βρεις το δρόμο σου προς τα έξω και από εκεί προήλθε το “Rotting in Vain”. Καθόμαστε και αργοπεθαίνουμε και αφήνουμε τα πράγματα να συμβαίνουν γύρω μας για χρόνια χωρίς να προσπαθούμε να ξεφύγουμε απ’ αυτή την κατάσταση. Αυτή είναι η αύρα του κομματιού.»