Tuesday, 26 July 2016 07:33

REVOCATION: “Arbiters of the Apocalypse” (νέο video clip)

Written by 
    REVOCATION: “Arbiters of the Apocalypse” (νέο video clip)

    Από τις 22 Ιουλίου βρίσκεται σε κυκλοφορία μέσω της Metal Blade ο νέος δίσκος των Revocation με τίτλο “Great Is Our Sin”. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip που δημοσίευσε η μπάντα για το εναρκτήριο κομμάτι, “Arbiters of the Apocalypse”.

    Την παραγωγή του video ανέλαβε η Allison Woest για λογαριασμό της A MyGoodEye Production ενώ τη σκηνοθεσία και το μοντάζ ο David Brodsky. Το εν λόγω δίδυμο ήταν υπεύθυνο και για τα γυρίσματα των πλάνων.

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε με τον παραγωγό Chris “Zeuss” Harris (Sanctuary, Hatebreed) που είχε αναλάβει το ίδιο πόστο τόσο στο προηγούμενο album με τίτλο “Deathless” (2014) καθώς και στο EP “Teratogenesis” του 2012.Η στιχουργική θεματολογία ασχολείται με τα επαναλαμβανόμενα λάθη των ανθρώπων στη διάρκεια της ιστορίας και την ανοησία που επιδεικνύουν, με τον τίτλο να έχει αντληθεί από μια φράση του Charles Darwin που αποδίδεται ως: «Αν η θλίψη των φτωχών προκαλείται όχι από τους νόμους της φύσης αλλά από τους ανθρώπινους θεσμούς τότε η αμαρτία μας είναι βαρύτατη».

    Track listing:

    01. Arbiters Of The Apocalypse
    02. Theatre Of Horror
    03. Monolithic Ignorance
    04. Crumbling Imperium
    05. Communion
    06. The Exaltation
    07. Profanum Vulgus
    08. Copernican Heresy
    09. Only The Spineless Survive
    10. Cleaving Giants Of Ice

    Ας ακούσουμε επίσης και τα υπόλοιπα κομμάτια που έχει δώσει στη δημοσιότητα η μπάντα από το “Great Is Our Sin”.