Thursday, 01 September 2016 15:11

GUS G.: “The Quest” (νέο video clip)

Written by 
    GUS G.: “The Quest” (νέο video clip)

    Με την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, “Brand New Revolution” να έχει ήδη συμπληρώσει έναν χρόνο ζωής, ο δικός μας Gus G. παγκοσμίως γνωστός από τη δουλειά του με τη μπάντα του Ozzy Osbourne και τους Firewind, έδωσε στη δημοσιότητα video clip για το κομμάτι “The Quest”.

    Το video σκηνοθετήθηκε από τον Ivan Colic για λογαριασμό της iCODE και δημοσιεύτηκε λίγο πριν ο Θεσσαλονικιός βιρτουόζος βγει στο δρόμο παρέα με τον Αμερικανό shredder Angel Vivaldi στην απέναντι ακτή του Ατλαντικού, με τον Gus να δηλώνει: «Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ενθουσιασμό μια και ξεκινώ την solo περιοδεία μου, αλλά ταυτόχρονα κάνει πρεμιέρα το νέο μου video για το “The Quest”. Είναι ιδιαίτερο κομμάτι ως το μόνο instrumental από το “Brand New Revolution” και είναι ένα εξαιρετικό metal τραγούδι με πολλή ενέργεια, τόνους κιθάρας, μεγάλες μελωδίες και τρελές ενορχηστρώσεις. Από την κυκλοφορία του album μέχρι σήμερα, πολύς κόσμος μου λέει πολύ καλά λόγια για αυτό το κομμάτι και αποφάσισα να κάνω και video.

    «Πέρασα εξαιρετικά δουλεύοντας με την ομάδα της iCode στη Σερβία και ο στόχος μας ήταν να γυρίσουμε ένα video γεμάτο δράση όπως οι κλασικές 80s cult ταινίες που μου αρέσουν π.χ. το “Mad Max”, το “Conan the Barbarian” και το “Highlander”. Αν γουστάρετε αυτές τις ταινίες, θα γουστάρετε και το video. Συν τοις άλλοις, ποιος κιθαρίστας στον πλανήτη δεν θα ήθελε να σκοτώνει τους κακούς με τις μουσικές του υπερδυνάμεις;!»

    Το “Brand New Revolution” κυκλοφόρησε στις 24 Ιουλίου μέσω της Century Media με το εξώφυλλο να επιμελείται ο Gustavo Sazes που φιλοτέχνησε και το αντίστοιχο του “I Am the Fire”, του πρώτου album του Gus G..

    Track listing:

    01. The Quest
    02. Brand New Revolution (feat. Jacob Bunton)
    03. Burn (feat. Jacob Bunton)
    04. We Are One (feat. Jacob Bunton)
    05. What Lies Below (feat. Elize Ryd)
    06. Behind Those Eyes (feat. Jacob Bunton)
    07. Gone to Stay (feat. Jeff Scott Soto)
    08. One More Try (feat. Jacob Bunton)
    09. Come Hell or High Water (feat. Mats Levén)
    10. If it Ends Today (feat. Mats Levén)
    11. Generation G (feat. Jeff Scott Soto)
    12. The Demon Inside (feat. Mats Levén)