Friday, 16 September 2016 20:07

SUICIDAL ANGELS: “Image of the Serpent” (νέο video clip)

Written by 
    SUICIDAL ANGELS: “Image of the Serpent” (νέο video clip)

    Με τον οδοστρωτήρα που ακούει στο όνομα “Division of Blood” να βαράει σε υψηλά decibel από τις 27 Μαΐου όταν και κυκλοφόρησε μέσω της NoiseArt Records, οι Suicidal Angels παρουσίασαν το video clip του “Image of the Serpent” για το οποίο είχαν δημοσιεύσει και lyric video.

    Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε στο RMIT University της Μελβούρνης από φοιτητές του ιδρύματος στη σχολή του Design, ως εργασία για το τμήμα Animation και Διαδραστικών Μέσων. Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Brandon Chug και Aonghas Shearer-Boyd.

    Η ίδια η μπάντα δηλώνει: «Είναι μεγάλη τιμή όταν ένα μουσικό σου έργο γίνεται κομμάτι εργασίας από φοιτητές, προφανώς πραγματικά ταλαντούχους, από την άλλη άκρη της Γης. Το animated video του πανεπιστημίου RMIT στη Μελβούρνη της Αυστραλίας για το “Image of the Serpent” σκοτώνει και δίνει μια άλλη οπτική γωνία και μια διαφορετική προσέγγιση στον κόσμο του animation. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, παιδιά. Ευχόμαστε τα καλύτερα για οτιδήποτε κάνετε στο μέλλον.»

    Track listing:

    01. Capital οf War
    02. Division οf Blood
    03. Eternally τo Suffer
    04. Image οf τhe Serpent
    05. Set the Cities οn Fire
    06. Frontgate
    07. Bullet in a Chamber
    08. Cold Blood Murder
    09. Of Thy Shall Bring the Light

    Ας θυμηθούμε και το video clip για το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου καθώς και το lyric video για το “Capital of War” που έχουν ήδη δημοσιευτεί.