Saturday, 17 September 2016 07:27

AIRBOURNE: “Rivalry” (νέο video clip)

Written by 
    AIRBOURNE: “Rivalry” (νέο video clip)

    Το νέο album των Αυστραλών hard rockers Airbourne, με τίτλο “Breakin’ Outta Hell” θα βρίσκεται στα χέρια μας σε περίπου μια εβδομάδα, μια και κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της Spinefarm. Δείτε παρακάτω το πρώτο video clip από αυτόν, για το κομμάτι “Rivalry”.

    Η δημιουργία του video είναι δουλειά της Thunderpoint Pty Ltd. Στην καρέκλα του παραγωγού βρίσκουμε τον βετεράνο Bob Marlette που ήταν υπεύθυνος και για το ντεμπούτο της μπάντας, το “Runnin’ Wild” του 2007. Την ηχοληψία και τη μίξη του album επιμελήθηκε ο Mike Fraser που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με ονόματα όπως οι Metallica, οι Aerosmith και οι Van Halen.

    Track listing:

    01. Breakin' Outta Hell
    02. Rivalry
    03. Get Back Up
    04. It's Never Too Loud For Me
    05. Thin The Blood
    06. I'm Going To Hell For This
    07. Down On You
    08. Never Been Rocked Like This
    09. When I Drink I Go Crazy
    10. Do Me Like You Do Yourself
    11. It's All For Rock N' Roll

    Με αφορμή την κυκλοφορία του πολύ καλού δίσκου, στο Metal Hammer Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί συνομιλούμε με τον frontman των Airbourne, James O’Keefe τόσο για την πορεία της μπάντας του και την εικόνα που έχει για τον σημερινό rock χώρο, όσο και για τις δύο μεγάλες του αγάπες, τους AC/DC, και τους Motörhead. Στις σελίδες του εντύπου, θα βρείτε φυσικά και την παρουσίαση του “Breakin’ Outta Hell”.

    Ας θυμηθούμε και το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου που είχαμε ακούσει ήδη από τον Ιούλιο.