Saturday, 24 September 2016 09:10

MONUMENT: “Lionheart” (νέο video clip)

Written by 
    MONUMENT: “Lionheart” (νέο video clip)

    Το video για το κομμάτι “Lionheart” που είχαν ανακοινώσει στις αρχές του μήνα πως ετοιμάζουν έδωσαν στη δημοσιότητα οι Monument και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

    Την παραγωγή και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Video Ink Ltd. και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο κάστρο Stafford έξω από το Birmingham.

    Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο πρόσφατο album των Βρετανών με τίτλο “Hair of the Dog” που κυκλοφορεί από τις 10 Ιουνίου μέσω της Rock of Angels Records με το layout να επιμελείται ο δικός μας Γιάννης Νάκος των Mortal Torment.

    Υπενθυμίζουμε πως στο Metal Hammer Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί, οι Monument είναι μία από τις οχτώ εξαιρετικές μπάντες που διασκευάζουν στην ολότητά του το έπος των Iron Maiden , “Somewhere in Time”. Αφορμή για τη δημιουργία του CD “A Tribute to Iron Maiden’s Somewhere in Time” που συνοδεύει το έντυπο, είναι τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του που ταιριάζουν ιδανικά ως συνέχεια του συλλεκτικού αφιερώματος του Αυγούστου. Οι Monument διασκευάζουν το “Déjà vu”, και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια χορταστική γεύση από τα όσα ωραία θα ακούσετε στο CD, με το sample video που ετοιμάσαμε.

    Track listing:

    01. PSYCRENCE “Caught Somewhere in Time”
    02. NULL O’ ZERO “Wasted Years”
    03. ENDOMAIN “Sea of Madness”
    04. FORTRESS UNDER SIEGE “Heaven Can Wait”
    05. DIVINER “The Loneliness of the Long Distance Runner”
    06. ARRAYAN PATH “Stranger in a Strange Land”
    07. MONUMENT “Deja-Vu”
    08. INNERWISH “Alexander the Great”

    Παρακολουθήστε επίσης και το lyric video του κομματιού “A Bridge Too Far” από το “Hair of the Dog”.