Thursday, 27 October 2016 13:04

EVERGREY: “In Orbit” (νέο video clip feat. FLOOR JANSEN)

Written by 
    EVERGREY: “In Orbit” (νέο video clip feat. FLOOR JANSEN)

    Με το νέο, εξαιρετικό album τους με τίτλο “The Storm Within” να έχει συμπληρώσει σχεδόν δύο μήνες κυκλοφορίας, οι Σουηδοί Evergrey έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip του κομματιού “In Orbit” στο οποίο συμμετέχει η Floor Jansen, τραγουδίστρια των Nightwish.

    Όπως και με τα προηγούμενα δύο video clips από το “The Storm Within”, τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Patric Ullaeus της Revolver Film Company που έχει δουλέψει με πολλά δυνατά ονόματα του χώρου όπως Europe, In Flames, Kamelot, Dimmu Borgir, Lacuna Coil, τον δικό μας, Gus G., Grand Magus και άλλοι.

    Ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου μέσω της AFM με τον τραγουδιστή Tom Englund και τον drummer Jonas Ekdahl στη θέση του παραγωγού και τον Jacob Hansen να επιμελείται τη μίξη και το mastering. Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Carlos Fides.

    Οι Evergrey, είχαν μιλήσει στο προηγούμενο τεύχος του Metal Hammer, για το μήνα Σεπτέμβριο με αφορμή την κυκλοφορία του “The Storm Within”. Στις σελίδες του εντύπου, εκτός από τα λόγια του Tom Englund θα βρείτε και την παρουσίαση του δίσκου.

    Παρακολουθήστε εδώ και τα δύο προηγούμενα videos, για το “Distance” και το “The Paradox of the Flame” καθώς και το lyric video του “Passing Through”.