Wednesday, 02 November 2016 20:16

OCEANS OF SLUMBER: “This Road” (νέο live-in-the-studio clip)

Written by 
    OCEANS OF SLUMBER: “This Road” (νέο live-in-the-studio clip)

    Με τον εξαιρετικό φετινό τους δίσκο “Winter” να έχει κυκλοφορήσει από τις 4 Μαρτίου μέσω της Century Media, οι ραγδαία ανερχόμενοι Τεξανοί Oceans of Slumber δημοσίευσαν ένα video στο οποίο παίζουν ζωντανά στο studio το “…This Road” το οποίο απολαύσαμε και στην υπέροχη συναυλία τους στην Αθήνα, στο Fuzz στις 14 Οκτωβρίου.

    Η ίδια η μπάντα δηλώνει για το video: «Τόσες σκέψεις, τόσα λόγια, και όμως τόσα που μένουν ανείπωτα. Το “…This Road” είναι το τελευταίο κομμάτι του δίσκου μας και το κλείσιμο ενός κύκλου που μοιάζει αέναος. Ασχολείται με τις συνήθειες και τις ασυνέπειες, και την προσπάθειά μας να παλέψουμε εναντίον τους και να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο ως άνθρωποι.

    «Το σανίδι είναι εκεί που δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, και αυτό το live video είναι ένα μικρό παραθυράκι για να συλλάβετε αυτή τη δυναμική της μπάντας. Στο σανίδι ανοιγόμαστε και εξελισσόμαστε. Έχουμε πάντοτε ενέργεια μέσα μας και σκοπεύουμε να κάνουμε κι άλλα τέτοια videos στο μέλλον. Ελπίζουμε να σας αρέσει.»

    Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στο studio Southwing Audio με ηχολήπτες τον Craig Douglas και τον Chris Kritikos ενώ τα γυρίσματα και το μοντάζ του video επιμελήθηκαν οι Rakesh Jacob και Jennifer Lopez των JennRak Studios.

    Ακούστε εδώ το “…This Road” και δείτε το αντίστοιχο video για το “Sunlight”, επίσης από το “Winter”.