Friday, 02 December 2016 10:03

BLIND GUARDIAN: “Children of the Smith” (από το soundtrack του παιχνιδιού “THE DWARVES”, video clip)

Written by 
    BLIND GUARDIAN: “Children of the Smith” (από το soundtrack του παιχνιδιού “THE DWARVES”, video clip)

    Από χτες είναι διαθέσιμο για υπολογιστή (Windows, Linux, Mac), Play Station 4 και Xbox One το νέο role playing game “The Dwarves”. Στο soundtrack του παιχνιδιού συμμετέχουν οι Βάρδοι Blind Guardian που ερμηνεύουν το τραγούδι “Children of the Smith” του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

    Το τραγούδι συντέθηκε από τον Benny Oschmann που ανέλαβε και την ενορχήστρωση και τον Julian F.O. Strzoda ο οποίος έγραψε και τους στίχους. Οι μουσικοί που ανέλαβαν την εκτέλεση δίπλα στους Hansi Kürsch (φωνή) και Marcus Siepen (κιθάρα) των Blind Guardian είναι οι Marc König (τύμπανα) και Julian F. O. Strzoda (κιθάρα και μπάσο). Την ενορχήστρωση της υπόλοιπης ορχήστρας ανέλαβε ο Andrew Osano, ενώ υπεύθυνος για τη μίξη είναι ο Thomas Geiger των Twilight Hall Studios.

    Το “The Dwarves” βασίζεται στην πολύ επιτυχημένη ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων από τον Markus Heitz και την ανάπτυξη του παιχνιδιού ανέλαβε η King Art Games ύστερα από μια πετυχημένη εκστρατεία χρηματοδότησης στο Kickstarter. Η υπόθεση αφορά τον σιδερά νάνο Tungdil και τους συντρόφους του που προσπαθούν να σώσουν το βασίλειο Girdlegard όπου ζουν ειρηνικά οι άνθρωποι τα ξωτικά και οι νάνοι, από τις δυνάμεις του Κακού.