Saturday, 03 December 2016 14:22

AMON AMARTH/GRAND MAGUS: Videos από την εκπληκτική χτεσινή συναυλία στην Αθήνα

Written by 
    AMON AMARTH/GRAND MAGUS: Videos από την εκπληκτική χτεσινή συναυλία στην Αθήνα

    Χτες βράδυ ένα θηριώδες drakkar έδεσε στους κάβους της Πειραιώς. Από αυτό βγήκαν οι Σουηδοί Vikings που μετέτρεψαν το Fuzz σε heavy metal πολεμικό πεδίο. Από κει κει πέρα παραλήρημα, αλαλαγμοί και ο χαμός ο ίδιος!

    Πρώτοι στο σανίδι ανέβηκαν οι special guests Grand Magus, με το πολύ καλό “Sword Songs” της αποσκευές τους και για περίπου μία ώρα ζέσταναν με τον καλύτερο τρόπο τον κοινό, με το ευθύ και δυναμικό metal τους τιμώντας τόσο το νέο album όσο και παλιότερες στιγμές τους. Εξαιρετική μπάντα, και ανυπομονούμε να τους ξαναδούμε σε headline show.

    Grand Magus setlist:

    01. I, the Jury
    02. Sword of the Ocean
    03. Varangian
    04. Steel versus Steel
    05. Ravens Guide Our Way
    06. Kingslayer
    07. Iron Will
    08. Like the Oar Strikes the Water
    09. Hammer of the North

    Στη συνέχεια, σειρά είχαν οι συμπατριώτες τους Amon Amarth που ανέβηκαν στη σκηνή με μόνο σκοπό τους να ισοπεδώσουν ό, τι είχε απομείνει. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, έφτασαν στη χώρα μας με πλήρες και μεγάλο show που συμπεριλάμβανε σκηνικά καθώς και ηθοποιούς ντυμένους με Viking πανοπλίες. Φυσικά, αυτή η μεγάλη παραγωγή έντυσε με τον καλύτερο τρόπο τα έτσι κι αλλιώς εξαιρετικά τραγούδια του set, στο οποίο φυσικά τίμησαν τον, επίσης πολύ καλό, φετινό τους δίσκο “Jomsviking” με την concept θεματολογία που αναφέρεται στο ομώνυμο τάγμα μισθοφόρων Viking πολεμιστών. Σε συνδυασμό δε, με την εξαιρετική φόρμα της μπάντας και τον ήχο-κρύσταλλο, αυτό το live πραγματικά θα το θυμόμαστε για καιρό.

    Amon Amarth setlist:

    01. Pursuit of Vikings
    02. As Loke Falls
    03. First Kill
    04. The Way of the Vikings
    05. At Dawn’s First Light
    06. Cry of the Blackbirds
    07. Deceiver of the Gods
    08. On a Sea of Blood
    09. Destroyer of the Universe
    10. Death in Fire
    11. One Thousand Burning Arrows
    12. Father of the Wolf
    13. Runes to my Memory
    14. War of the Gods
    15. Raise Your Horns
    16. Guardians of Asgaard
    17. Twilight of the Thunder God

    Δείτε εδώ σε video τα δύο εναρκτήρια κομμάτια “I, the Jury” και “Sword of the Ocean” από την επιδρομή των Grand Magus, καθώς και τα “The Pursuit of Vikings”, "First Kill" και “The Way of the Vikings” από την επέλαση των Amon Amarth. Raise your horns!