Tuesday, 06 December 2016 11:53

IRON MAIDEN: “The Wicker Man” (cartoon clip από τον σχεδιαστή VAL ANDRADE)

Written by 
    IRON MAIDEN: “The Wicker Man” (cartoon clip από τον σχεδιαστή VAL ANDRADE)

    Ένα νέο cartoon παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο Βραζιλιάνος γραφίστας Val Andrade που εδώ και 2 χρόνια εφαρμόζει την τέχνη του ως επένδυση γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών των Iron Maiden, μεταφέροντας σε εικόνες το στιχουργικό concept του καθενός.

    Το πρόσφατο δημιούργημά του είναι για το “The Wicker Man” από την δισκάρα “Brave New World”. Όπως είναι αναμενόμενο, ο Andrade επηρεάστηκε από την ομώνυμη σπουδαία ταινία του 1973 με πρωταγωνιστή τον θεόρατο και ανεπανάληπτο Christopher Lee, καθώς εκεί βασίστηκαν και οι ίδιοι οι Iron Maiden τόσο για τους στίχους όσο και για το artwork του κομματιού. Παράλληλα, συγκλονισμένος από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα της βραζιλιάνικης ομάδας Chapecoense που προκάλεσε θλίψη στους ποδοσφαιρόφιλους (και όχι μόνο) του πλανήτη, αποδίδει τον δικό του φόρο τιμής στους αδικοχαμένους αθλητές στο τέλος του video.

    Παρακολουθήστε εδώ το video για το “The Wicker Man”, καθώς και ένα ακόμη πρόσφατο δείγμα της δουλειάς του Val Andrade, και συγκεκριμένα για το “Powerslave”, επίσης με φόρο τιμής, στους αναντικατάστατους Lemmy και David Bowie. Στο κανάλι του, MaidenCartoons Val Andrade, μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα videos που έχει σχεδιάσει, με το μεράκι του fan να είναι εμφανέστατο.