Tuesday, 06 December 2016 12:51

QUEENSRŸCHE: “Hellfire” (νέο video clip)

Written by 
    QUEENSRŸCHE: “Hellfire” (νέο video clip)

    Κάτι περισσότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από την κυκλοφορία του πρόσφατου studio album των σπουδαίων Queensrÿche με τίτλο “Condition Hüman” και η μπάντα από το Seattle έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του τραγουδιού “Hellfire” και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

    Ο νέος frontman του συγκροτήματος, Todd La Torre αναφέρει για το concept των στίχων και κατ’ επέκταση του video: «Το “Hellfire” είναι βασισμένο κυρίως στα τραγικά γεγονότα της πτήσης MH17 των Μαλαισιανών αερογραμμών. Παρ’ όλο όμως που εκεί θεμελιώνεται η ιστορία, η αφήγηση και στιχουργικά και οπτικά επεκτείνεται σε διάφορα ζητήματα που απασχολούν όλο τον πλανήτη: ταραχές, ανταρτοπόλεμος, προπαγάνδα των ΜΜΕ και κοινωνικές ανισότητες είναι μερικά παραδείγματα των πολυποίκιλων θεμάτων που πραγματεύεται το “Hellfire”. Είναι μια πομπώδης περιγραφή μιας άσχημης και διαχρονικής πραγματικότητας.»

    Tracklisting:

    01. Arrow of Time
    02. Guardian
    03. Hellfire
    04. Toxic Remedy
    05. Selfish Lives
    06. Eye9
    07. Bulletproof
    08. Hourglass
    09. Just Us
    10. All There Was
    11. The Aftermath
    12. Condition Hüman

    Δείτε επίσης εδώ και τα υπόλοιπα video clips από τον δίσκο. Όπως έχει ανακοινωθεί, οι Queensrÿche πρόκειται να μπουν στο studio στις αρχές της νέας χρονιάς, με τον διάδοχο του “Condition Hüman” να αναμένεται στο τέλος του 2017.