Wednesday, 07 December 2016 21:14

METALLICA: Making-of του τραγουδιού “Murder One” που αφιερώνουν στον LEMMY (video)

Written by 
    METALLICA: Making-of του τραγουδιού “Murder One” που αφιερώνουν στον LEMMY (video)

    20 σχεδόν ημέρες μετά από την κυκλοφορία του δέκατου album τους, “Hardwired… to Self-Destruct”, οι θεόρατοι Metallica δημοσίευσαν ένα video από τη διαδικασία δημιουργίας του κομματιού “Murder One”, το οποίο αφιερώνουν στον Chief Commander Lemmy Kilmister.

    Στο εν λόγω video, η αξεπέραστη μπαντάρα μας βάζει στα «κεντρικά» της, στο San Rafael της California όπου έχουν στήσει το προσωπικό τους studio, και ηχογράφησαν τον νέο δίσκο. Το ιδιαίτερα καλό κλίμα ανάμεσα στα μέλη και τον παραγωγό Greg Fidelman είναι εμφανές, όπως και ο δημιουργικός οίστρος της τετράδας, που οδήγησε στο εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

    Εδώ μπορείτε να δείτε και το video clip για το “Murder One” που είχε προσωρινά τον τίτλο "Frankenstein", σε σκηνοθεσία του Robert Valley.

    Στο Metal Hammer Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί, κινούμαστε σε δύο άξονες με πολλά κοινά σημεία (ένα από αυτά και το “Murder One"): εκείνον των Metallica κι εκείνον των Motörhead. Συγκεκριμένα, στο τμήμα των δισκοκριτικών, παρουσιάζουμε την άποψη δέκα συντακτών του περιοδικού για το “Hardwired… to Self-Destruct” που αποτελεί και τον δίσκο του μήνα.

    Επίσης, μια και ο Δεκέμβρης είναι πλέον μήνας αφιερωμένος στον Lemmy, στις σελίδες του εντύπου μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα πίσω από τη δημιουργία του ανεπανάληπτου και καταιγιστικού “Ace of Spades”, όπως μας τα εξιστόρησε ο κιθαρίστας “Fast” Eddie Clarke, ο μόνος από το line-up του δίσκου που βρίσκεται ακόμα κοντά μας, σε μια εκπληκτική και αναλυτική συνέντευξη.