Tuesday, 13 December 2016 17:30

VAN HALEN: Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ “The Van Halen Story: The Early Years”

Written by 
    VAN HALEN: Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ “The Van Halen Story: The Early Years”

    Πριν από λίγες μέρες η σελίδα Van Halen Vault στο YouTube έδωσε στη δημοσιότητα το ντοκιμαντέρ “The Van Halen Story: The Early Years” και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

    Στην μία ώρα της διάρκειάς του, παρουσιάζεται εκτενώς η διαδρομή των τεσσάρων μουσικών της κλασικής σύνθεσης αυτής της τεράστιας μπάντας και συγκεκριμένα των Eddie van Halen (κιθάρα), Alex van Halen (τύμπανα), David Lee Roth (φωνή) και Michael Anthony (μπάσο) από τα παιδικά τους χρόνια και την πρώτη επαφή με τη μουσική μέχρι την γιγάντωσή τους σε ένα παγκόσμιο rock φαινόμενο που επηρέασε ουσιαστικά τους πάντες τα τελευταία 40 σχεδόν χρόνια τόσο μουσικά όσο και σκηνικά.

    Στο ντοκιμαντέρ, ακούμε τα λόγια ανθρώπων που βρίσκονταν δίπλα στη μπάντα από τα πρώτα της βήματα. Έτσι, στην αφήγηση της ιστορίας συμβάλλουν παιδικοί φίλοι των Van Halen, παλιοί bandmates και συνεργάτες (roadies, παραγωγοί κλπ) μεταξύ αυτών και ο Andy Johns (R.I.P.) με μια πραγματικά εντυπωσιακή λίστα δίσκων με το όνομά του στα credits είτε ως παραγωγός είτε ως ηχολήπτης. Φυσικά τη σκυτάλη παίρνουν και τα ίδια τα μέλη ενώ βλέπουμε ακυκλοφόρητες φωτογραφίες και videos που βοηθούν στην καλύτερη καταγραφή της σπουδαίας πορείας της τετράδας.