Saturday, 04 February 2017 12:18

OVERKILL: “Goddamn Trouble” (νέο video clip)

Written by 
    OVERKILL: “Goddamn Trouble” (νέο video clip)

    Στο Metal Hammer Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί, φιλοξενούμε τους γίγαντες από το New Jersey, Overkill.

    Η αμερικανική μπαντάρα κοσμεί το οπισθόφυλλο του τεύχους, και στις σελίδες του, ο τεράστιος frontman, Bobby “Blitz” Ellsworth μας προσφέρει μια απολαυστική συνέντευξη όπως μόνο εκείνος ξέρει να δίνει. Μας μιλά, φυσικά, για το νέο, εξαιρετικό album των Overkill με τίτλο “The Grinding Wheel” που θα φτάσει στα δισκάδικα μέσα στις επόμενες ημέρες. Με αφορμή τον δίσκο και όπλο το γνωστό του χιούμορ, σχολιάζει την εξέλιξη της μπάντας και τον τρόπο που διαμορφώνουν τις επιρροές τους μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια καριέρας, την διαδικασία δημιουργίας και τις πηγές απ’ όπου αντλούν έμπνευση καθώς και την στάση που κρατούν οι Overkill απέναντι στην τέχνη και το κοινό τους, γεγονός που τους έχει καταστήσει μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες όλων. Δεν παραλείπει επίσης να αφήσει ένα μικρό σχόλιο για την μουσική βιομηχανία και τη σχέση κοινού και δίσκων με αφορμή την υψηλότατη θέση που κατέλαβε το προηγούμενο album, “White Devil Armory” στα charts ενώ καταθέτει και την άποψή του για τα πρόσφατα πολιτικά τεκταινόμενα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

    Στο τμήμα των δισκοκριτικών, μπορείτε να διαβάσετε και την παρουσίαση του "The Grinding Wheel".

    Παρακολουθήστε εδώ το ολοκαίνουριο video της μπάντας για το τραγούδι “Goddamn Trouble”.

    Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Kevin Custer και το μοντάζ η Denise Korycki για λογαριασμό της Wild Wind Productions που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μπάντες όπως οι Cannibal Corpse και οι Killswitch Engage.

    Την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει ο Andy Sneap ενώ το artwork έχει σχεδιάσει ο Travis Smith. Ακούστε παρακάτω το εναρκτήριο “Mean, Green, Killing Machine” και το “Our Finest Hour” (που τον Νοέμβριο κυκλοφόρησε ως επτάιντσο) και να δείτε τα lyric videos που τα συνοδεύουν.