Tuesday, 21 March 2017 17:46

NEED: “I.O.T.A.” (νέο video clip)

Written by 
    NEED: “I.O.T.A.” (νέο video clip)

    Το εκπληκτικό album των Need με τίτλο “HeGaiaMas: A Song for Freedom” βρίσκεται σε κυκλοφορία από τα μέσα Ιανουαρίου.

    Χτες η μπάντα δημοσίευσε το video clip του “I.O.T.A.”, του προτελευταίου τραγουδιού του δίσκου με πλάνα από το studio καθώς και ορισμένες 3-D εικόνες τις οποίες επιμελήθηκε μαζί με το μοντάζ ο Γιάννης Καϊμακάμης της ομάδας The Nightwatchers που μεταξύ πολλών άλλων projects, είναι υπεύθυνοι και για την εκπομπή TV War του Mad και του Metal Hammer.

    Το “I.O.T.A.” είναι μια πρόζα που λειτουργεί ως πρόλογος για το κρεσέντο που έρχεται με το ομώνυμο τραγούδι και την αφήγηση σε αυτό αναλαμβάνουν, στο ρόλο του πατέρα και της κόρης αντίστοιχα, οι εξαιρετικοί ηθοποιοί Αλέξανδρος και Ζωή Μυλωνά που είναι δίδυμο πατέρα και κόρης στην πραγματική ζωή.

    Παρακάτω μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα video clips για τα “Rememory” και “Riverthane” και το lyric video του “Alltribe”. Για περισσότερους Need και μια πολύ ενδιαφέρουσα εμβάθυνση στο metal κόσμημα που φέρει τον τίτλο “HeGaiaMas” μπορείτε να ανατρέξετε και στο προηγούμενο τεύχος του Metal Hammer για τον μήνα Φεβρουάριο.

    Υπενθυμίζουμε ότι στις 21 Απριλίου οι Need, με special guests τους The Mighty N, γιορτάζουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με ένα live στο Κύτταρο, παίζοντάς τον ολόκληρο επί σκηνής. Τα εισιτήρια κοστίζουν 6€ (προπώληση) και 8€ (ταμείο). Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.