Monday, 08 May 2017 12:53

METALLICA: “Hardwired” (νέο video από την περιοδεία “WorldWired”)

Written by 
    METALLICA: “Hardwired” (νέο video από την περιοδεία “WorldWired”)

    Οι τεράστιοι Metallica κυκλοφόρησαν νέο video για το πρώτο κομμάτι του τελευταίου δίσκου τους “Hardwired… To Self-Destruct”, το οποίο αποτελείται από στιγμιότυπα εμφανίσεων τους στο πλαίσιο της περιοδείας ”WorldWired”.

    Το video περιέχει στιγμές από τις συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν από το Σεπτέμβριο του 2016 έως και το Φεβρουάριο του 2017.



    Την Τρίτη 9 Μαΐου και ώρα 4:00 π.μ. για την Ελλάδα, οι Metallica θα πραγματοποιήσουν live μετάδοση από την πρόβα τους “Now That We’re Live” στο Bank Stadium της Βαλτιμόρης, μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook καθώς επίσης και από την ιστοσελίδα τους.

    Θα παίξουν τέσσερα τραγούδια μεταξύ των οποίων θα είναι και το “Now That We’re Dead” δίνοντάς μας ένα δείγμα για αυτό που θα παρουσιάσουν στις συναυλίες τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

    Ο Lars Ulrich δήλωσε:
    «Είμαστε στην πολύ ευχάριστη για εμάς θέση να μοιραστούμε μερικές από τις πρόβες μας με τους φίλους μας σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε να έρθετε μαζί μας καθώς ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή περιοδεία στη Βόρεια Αμερική».