Thursday, 11 May 2017 19:04

CD ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΪΟΥ: ROCK ‘N’ ROLL CHILDREN feat. SAKIS TOLIS & BOB KATSIONIS “Rainbow in the Dark” (live video)

Written by 
    CD ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΪΟΥ: ROCK ‘N’ ROLL CHILDREN feat. SAKIS TOLIS & BOB KATSIONIS “Rainbow in the Dark” (live video)

    Το Metal Hammer Μαΐου που κυκλοφορεί συνοδεύεται από το εξαιρετικό CD “The Chronicles - A Live Tribute to the Legacy of R.J. DIO”.

    Σε αυτό, με μεγάλη μας χαρά, φιλοξενούμε μια συλλογή ζωντανά ηχογραφημένων διασκευών σε ανεξίτηλα και ανυπέρβλητα τραγούδια που προσέφεραν στον μουσικό μας κόσμο τα σχήματα που συμμετείχε ο Μεγάλος Κοντός Ronnie James Dio. Τα τραγούδια προέρχονται από τα φιλανθρωπικά live “Rock in Dio” με το σπουδαίο tribute σχήμα των Rock ‘n’ Roll Children παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους της Σκηνής.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε σε video την εκτέλεση του ύμνου “Rainbow in the Dark” από τον δίσκο “Holy Diver” του 1983, όπως ακούστηκε στο Rock in Dio του 2014 με τη συμμετοχή δύο εκ των μεγαλύτερων ονομάτων της ελληνικής Σκηνής παγκοσμίως, του Σάκη Τόλη των Rotting Christ στα τύμπανα και του Bob Katsionis (Firewind, Outloud, solo) στα πλήκτρα.

    Υπενθυμίζουμε, ότι και φέτος, πιστοί στην παράδοση των τελευταίων ετών, οι Rock ‘n’ Roll Children, και πάλι μαζί με πληθώρα καλεσμένων, διοργανώνουν στο Κύτταρο το έβδομο Rock in Dio μεθαύριο, Σάββατο 13 Μαΐου, τρεις ημέρες πριν συμπληρωθούν επτά χρόνια χωρίς Τη Φωνή αυτής της μουσικής. Το φετινό event είναι ήδη sold-out με τα έσοδα της βραδιάς να πηγαίνουν στον σύλλογο ΦΡΟΝΤΙΔΑ (Πανελλήνιος Σύλλογος πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης παιδιών με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down)

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και την εκτέλεση του “Catch the Rainbow” (από το πρώτο, ομώνυμο album των Rainbow του 1975) από το Rock in Dio του 2015.

    Τrack listing:

    01. Straight Through the Heart
    02. A Light in the Black
    03. Lady of the Lake (feat. EVITA MITSOPOULOU)
    04. Catch the Rainbow
    05. Over and Over
    06. Country Girl
    07. Shame on the Night (feat. FOFI ROUSSOS)
    08. Rainbow in the Dark (feat. SAKIS TOLIS - BOB KATSIONIS)
    09. If You Don’t Like Rock n’ Roll (feat. VICKY BEE)
    10. Still I’m Sad
    11. The Mob Rules
    12. Stars (feat. GUS DRAX - GEORGE STAVROPOULOS)
    13. Heaven and Hell