Saturday, 10 June 2017 10:53

BLIND GUARDIAN: “Prophecies” (νέο live video)

Written by 
    BLIND GUARDIAN: “Prophecies” (νέο live video)

    Ένα ακόμα video από το επερχόμενο “Live Beyond the Spheres” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Blind Guardian.

    Το τραγούδι που επέλεξαν είναι το “Prophecies” από το προπέρσινο album τους, “Beyond the Red Mirror”. Το “Live Beyond the Spheres” θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου μέσω της Nuclear Blast, και αποτελείται από επιλογές από την ευρωπαϊκή περιοδεία της μπάντας στη διάρκεια του 2015.

    Στο Metal Hammer Ιουνίου που κυκλοφορεί, οι Blind Guardian δίνουν βροντερό παρών. Η αγαπημένη μπάντα από τη Γερμανία, κοσμεί το οπισθόφυλλο του τεύχους, καθώς στη στήλη “Past Tense to Future Tense”, κάνουμε μία βουτιά στα ένδοξα 90s και καταπιανόμαστε με το “Imaginations from the Other Side” του 1995. Στην αποκλειστική και αναλυτική συνέντευξη που παραχώρησε στο έντυπο, ο frontman της μπάντας Hansi Kürsch μας εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια το παρασκήνιο πίσω από το κατά πολλούς magnum opus των Βάρδων, ξεκινώντας από τις επιρροές που έχουν οι Blind Guardian απ' την αρχή της πορείας τους, προχωρώντας στην διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης του album σε συνδυασμό με τις νεανικές "τρέλες" των μελών, και φτάνοντας στα μελλοντικά τους σχέδια.

    Βασική αφορμή γι’ αυτή τη συνέντευξη, είναι η headline εμφάνιση των Blind Guardian την πρώτη ημέρα του Chania Rock Festival, την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Στο συγκεκριμένο, show, μάλιστα, όπως ανέφερε στη συνέντευξή του ο Hansi, θα ακούσουμε ολόκληρο το "Imaginations...". Μαζί τους στο σανίδι βρίσκουμε τους Septicflesh, τους Ιταλούς Sailing to Nowhere και τους Έλληνες SL Theory και Upon Revival. Τα μονοήμερα εισιτήρια κοστίζουν 35 ευρώ ενώ τα εισιτήρια διημέρου έχουν διαμορφωθεί στα 52 ευρώ. Στη σελίδα του event στο Facebook θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα σημεία προπώλησης πανελλαδικά.

    Εδώ και το κλασικό “Mirror Mirror”, επίσης από το “Live Beyond the Spheres”.