Monday, 19 June 2017 11:14

ROTTING CHRIST: Δείτε ολόκληρη την εκπληκτική εμφάνισή τους στο GRASPOP METAL MEETING

Written by 
    ROTTING CHRIST: Δείτε ολόκληρη την εκπληκτική εμφάνισή τους στο GRASPOP METAL MEETING

    Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, οι Rotting Christ εμφανίστηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά festivals , το Graspop Metal Meeting που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Βέλγιο.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το ισοπεδωτικό setlist τους στην Marquee Stage, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ. Την ίδια ημέρα, προηγήθηκαν και ακολούθησαν κι άλλα μεγάλα ονόματα της μουσικής που παρακολουθούμε όπως οι Rammstein, οι Europe, οι Blue Öyster Cult, οι Emperor, οι Epica, οι The Dillinger Escape Plan και πολλοί άλλοι.

    Σε λίγες ημέρες, την Παρασκευή 30 Ιουνίου οι Rotting Christ εμφανίζονται ως headiners στο Rockwave Festival σε μία ημέρα εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην ελληνική Σκηνή. Το εξαιρετικό line-up συμπληρώνουν οι Nightstalker, οι 1000mods, οι Innerwish, οι Bazooka και οι Godsleep. Με αφορμή αυτή την ημέρα-γιορτή για τα εγχώρια metal δρώμενα, στο Metal Hammer Ιουνίου που κυκλοφορεί, φιλοξενούμε ένα εκτενέστατο θέμα για το φετινό Rockwave.

    Κέντρο αυτού του θέματος, είναι η αναλυτική κουβέντα που είχαμε με μέλη των Rotting Christ, των Nightstalker, των 1000mods και των Innerwish για την εγχώρια Σκηνή συνολικά, κοιτώντας στο παρελθόν, στο πολλά υποσχόμενο μέλλον και φυσικά στο άκρως ποιοτικό παρόν. Παράλληλα, στις σελίδες του εντύπου φιλοξενούμε την άποψη των Tardive Dyskinesia, των Poem, των Godsleep και των Bazooka που επίσης θα ανέβουν στη σκηνή του Terra Vibe, ενώ κάτω από το μικροσκόπιο της συντακτικής ομάδας του Metal Hammer μπαίνουν και οι μπάντες που θα επισκεφθούν τη χώρα μας. Ο λόγος για τους Evanescence, τους Paradise Lost, τους Gojira, τους Flogging Molly, τους Anathema και τους Epica με τους οποίους έχουμε δώσε ραντεβού στη Μαλακάσα στις 2 Ιουλίου.